Life

5 ani de la moartea Denisei Manelista! Sora artistei, devastată: ”Nu putem ajunge la pomană, ne doare cumplit”

Denisa Manelista s-a stins din viață acum 5 ani, pe 23 iulie 2017, iar amintirea artistei este și acum plânsă de cei apropiați, în frunte cu sora ei, Adelina.
16.07.2022 | 07:01
5 ani de la moartea Denisei Manelista Sora artistei devastata Nu putem ajunge la pomana ne doare cumplit
Au trecut 5 ani d ela tragica moarte a Denisei Manelista / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Împlinirea a cinci ani de la moartea Denisei Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, provoacă, din nou, râuri de lacrimi în familia cântăreței. Problemele sunt cu atât mai mari cu cât, în acest an, Adelina, sora regretatei cântărețe, nu va putea fi alături de mama și de tatăl Denisei, la mormânt, pentru pomenirea celor cinci ani scurși de la momentul care a îndurerat o țară întreagă.

Adelina, sora Denisei Manelista, nu ajunge la pomana de 5 ani

Cu excepția anului 2020, atunci când Europa a fost ”închisă” din cauza pandemiei de coronavirus, Adelina nu a lipsit niciodată de la pomenirea surorii sale, Denisa. În acest an, spre marele ei regret, lucrurile stau complet diferit. Mai exact, din motive cât se poate de serioase, ea nu va putea ajunge la tristul eveniment care va fi organizat în curtea casei în care a copilărit alături de Denisa Manelista.

ADVERTISEMENT

”Nu am cum să ajung în România. Avem niște probleme. Soțul meu nu poate să își ia concediu, abia și-a schimbat locul de muncă și, aici, în Spania, chestiunile sunt destul de stricte când vine vorba de legislația muncii. Fiica noastră cea mare pleacă în California, cu o bursă de tenis, nici ea nu poate veni”, ne-a spus Adelina, sora Denisei Manelista.

Cu toate acestea, recunoaște tânăra care, ani la rândul, i-a fost cea mai apropiată confidentă Denisei, faptul că nu va ajunge la cimitir, la mormântul surorii sale, și nu va lua parte la pomana organizată în memoria artistei, pe 16 iulie 2022, o doare enorm.

ADVERTISEMENT

”Nu putem ajunge la priveghi în acest an, ne doare cumplit. Știu că Denisa nu ar fi supărată pe mine, mi-ar spune că doar că mă gândesc la ea ajunge, dar, vă zic sincer, mă doare… Voiam să stau lângă mama, să îi mai șterg din lacrimi, voiam să îl mângâi pe tata… Dar nu se poate”, ne-a mai spus Adelina, tristă.

Sora Denisei Manelista, nicio zi fără rugăciuni pentru cântăreață

Adelina, în exclusivitate pentru FANATIK, ne-a dezvăluit că nu trece nicio zi fără să se gândească la Denisa Manelista. ”Toată lumea o vede ca artistă. Eu mi-o amintesc cu năzdrăvăniile pe care le făcea. Era, tot timpul, cea finuță dintre noi. Eu cu munca, ea cu cântecul. Dar niciodată nu am fost supărată, tot timpul am protejat-o cum am putut eu mai bine.

ADVERTISEMENT

Gândurile astea mă și fac să îmi mai alin dorul de ea. Mă gândesc la momentele frumoase dintre noi, atunci când râdeam, mai mici fiind, fără nicio grijă. Știam de planurile ei, îi știam fiecare vis.

Visul ei a fost să cânte. A făcut asta cât a mai putut. Dar refuz să mă gândesc la momentele de sfârșit, când mă rog pentru ea prefer să am imaginea cu ea frumoasă, delicată, în minte”, ne-a mai spus Adelina, sora cântăreței Denisa Manelista.

ADVERTISEMENT
Adelina
Adelina, sora Denisei Manelista, a avut grijă să nu modificie nimic în apartamentul în care, acum cinci ani, își dădea ultima suflare regretata artistă / Foto: Fanatik

În altă ordine de idei, ne-a mai mărturisit Adelina, părinții ei vor organiza pomana în curtea casei, iar meniul va avea toate mâncărurile pe care Denisa Manelista le iubea: sarmale cu mămăliguță, pui fript și ciorbele pe care le adora.

”Mama se va apuca să gătească, vor fi, cu siguranță, mulți oameni din sat. Lumea o iubea pe Denisa mult, ea a fost simpatizată de toți. Și era, cu adevărat, o fiică a satului, toți îmi povestesc cum se amuzat pe seama noastră și când eram deja mai măricele, că fugeam desculțe pe acolo, că ajutam femeile mai în vârstă”, ne-a mai spus Adelina.

Ultimele cuvinte ale cântăreței, dezvăluite: ”A murit rostindu-mi numele”

”Știam că Denisa va muri. Nu mai avea nicio șansă, era atât de slăbită… Mă durea când o vedeam cum suferă, cum se chinuiește. Nu merita asta, ea trebuia să mai trăiască, nu a fost dreaptă viața cu ea. Era un talent uriaș, dar, din păcate, s-a consumat prea repede. Aș fi dat orice să o mai văd, să se vindece și să trăiască acum, să mă bucure cu vorbele ei”, a mai spus Adelina despre Denisa.

Momentul în care a murit regretata cântăreață de muzică de petrecere a fost unul sfâșietor. Se întâmpla în dimineața zilei de 23 iulie, în 2017, după aproape jumătate de an de suferință cumplită. Iar Adelina era lângă ea. Știa ce se va întâmpla, plângea și își ținea sora de mână.

”A murit rostindu-mi numele. Vă dați seama ce înseamnă pentru mine acea amintire? Să o auzi cum își dă ultima suflare rostind `Ade`? Sunt moment eîn car emă înec în lacrimi când îmi amintesc momentul. Și îl văd, dacă închid ochii, ca și când ar fi fost acum un minute”, ne-a spus Adelina, sora Denisei Răducu.

De altfel, recunoaște Adelina, ziua de 23 iulie este cea  mai grea a anului. ”Mi-e greu să vorbesc cu cineva pe 23 iulie. E ziua în care plâng fără încetare, stau cu pozele ei, cu albumul nostru în brațe și plâng”, ne mai spune, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Răducu.

Denisa Manelista a murit pe 23 iulie 2017

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017 în urma unei îndelungat și istovitoare lupte cu boala de care suferea. Răpusă de un carcinom hepatic la doar 27 ani de ani, Denisa Manelista a încercat toate tratamentele existente la acea vreme, dar totul a fost în zadar.

În urma Denisei, așa cum recunoaște chiar Adelina, au rămas însă amintirile frumoase pe care le au împreună. ”De aceea nici nu am schimbat nimic în apartamentul Denisei din București. Când intru aclo, îmi amintesc de ea, râzând, zâmbind, bucuroasă că poate cânta și că poate face fericiți oamenii”, mai spune Adelina, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
O treime din buget se duce pe salariile mărite mereu ale bugetarilor
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților