Life

Cine sunt Jean Gavril şi Dinu de la America Express 2023. Cântăreţul şi fratele său, la prima experienţă la TV împreună

Cine sunt Jean Gavril şi Dinu de la America Express 2023? Îndrăgitul cântăreț şi fratele său mai mic se află la prima experienţă la TV împreună și speră să ajungă cât mai departe.
11.01.2023 | 19:39
Cine sunt Jean Gavril si Dinu de la America Express 2023 Cantaretul si fratele sau la prima experienta la TV impreuna
Cine sunt Jean Gavril şi Dinu de la America Express 2022. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jean Gavril și Dinu participă împreună la America Express 2023, aceasta fiind prima lor experiență TV în această formulă.

Cine este Jean Gavril de la America Express 2023

În vârstă de 28 de ani, Jean Gavril este unul dintre cei mai apreciați cântăreți români din generația tânără. Pe numele său real Jean Florin Gavrilă, tânărul s-a născut la Constanța pe 21 noiembrie 1993.

ADVERTISEMENT

S-a lansat în muzică în anul 2014, atunci când a lansat melodia „Nebun de legat”. O altă piesă de succes care îi aparține artistului este „Totul sau nimic”, lansată în 2016. Este cântăreț de muzică pop-rock și rock alternativ.

De-a lungul carierei sale, Jean Gavril a avut apariții importante pe scenele din România. A cântat la Electric Castle, Femei pe Mătăsari, Romanian Creative Week, Gala Forbes și Elle Style Award.

ADVERTISEMENT

La vârsta de 7 ani, Jean Gavril și-a descoperit pasiunea pentru muzică după ce a primit cadou o chitară de la părinții lui. A participat la mai multe concursuri de muzică, la care a câștigat diverse premii.

Pasiunea pentru muzică este moștenită de la părinți. Tatăl lui a studiat vioara și a cântat în corul armatei, iar mama lui se pregătește să devină profesoară de pian.

ADVERTISEMENT

Până în școala generală, Jean Gavril cânta la chitară, după care a devenit solist la corul școlii, moment în care și-a descoperit talentul vocal. În perioada liceului, artistul a fost invitat să fie solistul unei trupe cunoscute de cover-uri din Constanța, alături de care a susținut numeroase concerte.

A absolvit Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanța. A fost admis la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din București.

ADVERTISEMENT

Jean își compune singur piesele și își găsește inspirația mai ales în întâmplările din viața lui. A colaborat și cu alți artiști de-a lungul timpului, cum ar fi Smiley, Feli, Angus Mihai, Florian Rus, Tudor Chirilă, Adrian Despot, NOSFE, Bruja, JO, JUNO.

Tânărul este căsătorit cu Bianca și au împreună o fetiță, Eva Marina, care a venit pe lume în septembrie 2021.

Jean Gavril, câştigător la Dancing on Ice

Jean Gavril este câștigătorul Dancing on ice – Vis în doi, emisiune difuzată la Antena 1. Artistul a participat alături de Ana Maria Ion.

Cei doi au fost cei mai votați concurenți din acest sezon. De altfel, au primit și cele mai mari note din partea juraților.

Fostul concurent nu și-a imaginat niciodată că va dansa pe gheață, mai ales alături de o campioană internațională la patinaj.

„Dacă mi-ați fi spus că voi avea ocazia să practic patinajul artistic, aș fi spus că sunteți nebuni și că ați greșit persoana, însă surpriza face să fie chiar adevărat și pe lângă asta chiar să mă pricep la treaba asta.

Întotdeauna mi-au plăcut provocările, însă știu că nu va fi ușor, pericolele și frica sunt la toate colțurile, și este o încercare foarte grea… Eu sunt aici să mă depășesc pe mine, eu sunt inamicul, și abia aștept să dau totul pe gheață!”, a scris tânărul pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jean Gavril (@jeangavril)

Cine este Dinu Gavril, fratele lui Jean

Jean Gavril și fratele său au avut în plan să testeze legătura dintre ei la America Express, așa cum a precizat câștigătorul de la Dancing on ice înainte de plecare.

Artistul și fratele lui sunt foarte apropiați și înainte de a pleca în această călătorie s-au arătat extrem de ambițioși.

„Mă bucur că se întâmplă alături de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat și sunt sigur că vom trăi o experiență pe care nu o vom uita niciodată!

Îmi doresc foarte mult să ajungem până la sfârșitul cursei. Sunt niște țări prin care nu am mai fost niciodată și chiar ne dorim să cunoaștem cât mai multe din această experiență unică!”, povestea Jean Gavril, în urmă cu câteva luni, potrivit a1.ro.

Dinu a declarat, cu umor, tot atunci, că se vor distra în această aventură, chiar dacă nu vor avea nimic.

„N-o să avem de niciunele, dar sunt sigur de un singur lucru, o să ne distrăm maxim.”, l-a completat Dinu Gavril pe fratele său.

Program TV America Express 2023

Filmările pentru show-ul America Express 2023 au luat sfârșit în vara acestui an, iar nouă perechi de concurenți au dat tot ce au avut mai bun acolo.

Ce au făcut? Vom vedea în doar câteva zile, pentru că show-ul America Express 2023 va avea premiera pe 15 ianuarie la Antena 1, de la ora 20.00.

Pe 16, 17, dar și 18 ianuarie vom putea vedea și următoarele ediții, tot la Antena 1, însă începând cu orele 20.30, conform anunțului făcut de producători.

ADVERTISEMENT