Life

A adoptat un pui de pisică găsit într-o magazie, dar nu și-a imaginat ce avea să urmeze. Ce a aflat despre micul animal

A luat în casă un pui de pisică, dintr-un hambar, dar nu se aștepta la așa ceva. Descoperirea care a uimit-o pe stăpâna felinei.
07.06.2023 | 10:38
A adoptat un pui de pisica gasit intro magazie dar nu sia imaginat ce avea sa urmeze Ce a aflat despre micul animal
A luat în casă un pui de pisică, dintr-un hambar, dar nu se aștepta la așa ceva. Descoperirea care a uimit-o pe stăpâna felinei. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

A adoptat un pui de pisică găsit într-o magazie, dar nu și-a imaginat ce avea să urmeze. Ce a aflat despre micul animal. Femeia a aflat un lucru foarte important despre animăluț, fiind o cunoscătoare extraordinară a acestora.

A luat în casă un pui de pisică, dintr-un hambar, dar nu se aștepta la așa ceva. Descoperirea care a uimit-o pe stăpâna felinei

Alli Magish, o femeie originară din Colorado, a luat în casă un pui de pisică, dintr-un hambar, dar nu se aștepta la așa ceva. Aceasta a făcut o descoperire care a uimit-o în timp ce completa actele medicale pentru adopție.

ADVERTISEMENT

Potrivit dawn.com, voluntarul s-a oferit să ia acasă animăluțul împreună cu frații și mama. Le-a verificat sexul, așa cum făcuse de nenumărate ori înainte pentru că a găzduit peste 500 de pisici, și a avut parte de surpriza vieții sale.

Unul dintre cei patru pisoi calico s-a dovedit mascul. Pisicile calico nu se numesc așa datorită rasei din care se trag, ci datorită culorilor frumoase pe care le au blănițele lor. Numele vine din America de Nord și înseamnă, de fapt, trei culori.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că aceste feline sunt colorate în alb, portocaliu și negru sau gri. Coloritul lor este deosebit, oamenii de știință precizând că doar 1% din ele se nasc băieți. De aici și uimirea de care a avut parte Alli Magish.

„Doar una din 3.000 de pisici calico este mascul. Pisicile femele sunt de obicei calico pentru că au doi cromozomi X, iar gena calico are nevoie de doi cromozomi X pentru a funcționa.

ADVERTISEMENT

Pisicile masculine au un cromozom X și un cromozom Y, așa că, de obicei, nu pot fi calico. Cu toate acestea, în cazuri foarte rare, o pisică mascul se poate naște cu trei cromozomi sexuali, doi X și unul Y.

Doar atunci o pisică mascul va avea culoarea calico. Am verificat de două ori. Apoi am verificat de trei ori. A fost destul de emoționant! Eram cu toții un pic amețiți și râdeam”, a explicat femeia, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Lucruri mai puțini știute despre pisicile calico

Unul dintre lucrurile mai puțin știute despre pisicile calico este legat de originea care nu este una foarte clară. Se pare că unele dovezi arată că aceste feline au fost văzute pentru prima oară în Egipt și apoi au emigrat pe Mediterană către Italia, Grecia și Spania.

Masculii se nasc foarte rar și majoritatea dintre ei sunt infertili. Statisticile arată că doar 1 motan din 300 este fertil. Acest lucru are loc din cauza genelor caracteristice pisicilor de această culoare. În plus, genele lor sunt speciale și nu pot fi clonate.

În folclorul irlandez există superstiția că aceste pisici calico tratează negii de pe picioare dacă oamenii se freacă cu blana lor. De asemenea, în Statele Unite ale Americii oamenii cred că ele aduc noroc și bunăstare financiară.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români