Life

A angajat o femeie să o ajute cu treburile casnice, iar ce a urmat a fost complet neașteptat. Ce a putut să pățească o mămică din Cluj

A angajat o femeie să o ajute cu treburile casnice, dar nu se aștepta la acest final. Această mămică din Cluj a rămas surprinsă de femeia angajată.
08.09.2023 | 18:28
A angajat o femeie sa o ajute cu treburile casnice iar ce a urmat a fost complet neasteptat Ce a putut sa pateasca o mamica din Cluj
A angajat o femeie să o ajute cu treburile casnice, dar finalul nu a fost cum se aștepta. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

O tânără mămică din Cluj a angajat o femeie care să o ajute cu treburile casnice, dar lucrurile nu au stat deloc așa cum s-ar fi așteptat.

A angajat o femeie să o ajute cu treburile casnice, dar finalul nu a fost cum se aștepta

O mămică din Cluj care se simțea copleșită de toate treburile casnice  a angajat o femeie care să vină să-i calce hainele. A căutat pe internet o doamnă dispusă să vină să o ajute, contracosta, bineînțeles.

ADVERTISEMENT

Toate detalii au fost stabilite cu femeia în cauză, doar că la momentul oportun ea nu și-a mai făcut apariția. După ce a întârziat o oră, mămica ce o angajase a decis să o sune.

Abia după două zile a primit femeia un răspuns de la doamna respectivă, în care a primit o scuză referitoare la telefon.

ADVERTISEMENT

„Da, eu nu mai dovedesc și cu călcatul, căci fiul meu de pe la șapte luni este băgat în priză, abia mă mai țin după el.

Pur și simplu nu îmi mai ajunge timpul. Îmi scrie o doamnă cum că ar veni să calce la domiciliu. Stabilim preț, ziua, ora, totul ca la carte. Se face ora la care trebuia să ajungă, las să treacă sfertul academic și îi scriu pe whatsapp, nu răspunde, o sun, nu răspunde.

ADVERTISEMENT

Peste două zile îmi scrie că și-a scăpat telefonul în apă și nu a putut lua legatura cu nimeni, dar dacă mai este valabil, ea vine la călcat cu mare drag”, a scris femeia, conform Știri de Cluj.

A decis să-i mai dea o a doua șansă

Mămica din Cluj a decis să îi mai dea o șansă femeii care trebuia să vină să o ajute cu treburile casnice. Doar că la acest final cu siguranță nu se aștepta!

ADVERTISEMENT

După ce a așteptat-o pe femeie să vină la ora stabilită, ea din nou nu și-a făcut apariția. Aceasta s-a scuzat din nou și a spus că i s-a făcut rău în timp ce mergea cu transportul în comun.

„Îmi scrie tipa că e pe troleu, îmi trimite chiar și o poză. Cam în zece minute trebuia să ajungă. După 15 minute primesc un mesaj: Mi s-a făcut rău, o să întârzii puțin, am coborât la Sora.

Zic hai… nu-i nimic o fi luat-o căldurile (în gândul meu), stau și aștept, și aștept… trece o oră și nimic. Îi scriu: Vă simțiți mai bine? Doriți să veniți în altă zi? Niciun răspuns! Oare să o mai aștept?”, a mai scris femeia.

ADVERTISEMENT