Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Exclusiv: interviu premium cu legendara Chris Evert! Ce spune despre Simona Halep!

28.11.2018 | 15:53
A aparut revista FANATIK pe noiembrie Exclusiv interviu premium cu legendara Chris Evert Ce spune despre Simona Halep

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini la numai 5 lei! Subiecte tari, în exclusivitate pentru cititorii revistei FANATIK, de la dezvăluiri șocante la reportaje din toate colțurile țării și ale… sportului românesc, de la analize amănunțite la interviuri captivante! Cum este și cel cu legendara Chris Evert, la fel de frumoasă și la 63 de ani ca și atunci când cucerea titlui de Grand Slam pe bandă rulantă! Dovadă? Galeria foto!

Revista FANATIK vă oferă în exclusivitate, un interviu premium cu fosta jucătoare americană de tenis, care, din postura de comentatoare, și este în continuare o voce puternică în sportul mondial, i-a făcut o analiză completă numărului 1 mondial Simona Halep chiar la Singapore, unde, din păcate, cea mai bună jucătoare din WTA n-a putut să joace din motive de sănătate…

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Exclusiv:interviu premium cu legendara Chris Evert! Ce spune despre Simona Halep!

Cum a fost anul competițional 2018 pentru Simona Halep, care este cel mai mare handicap al româncei față de celelalte jucătoare de top din tenisul mondial și cum a trecut peste el, ce a însemnat antrenorul Darren Cahill pentru cariera Simonei, cum „vede” anul 2019 la vârful WTA, iată numai câteva dintre întrebările reporterului FANATIK la care a răspuns Chris Evert cu competența pe care i-o dau cei 17 ani de tenis profesionist la cel mai înalt nivel.

Revista FANATIK pe noiembrie are un invitat de seamă: legendara Chris Evert, în dialog exclusiv despre Simona Halep. „Tabloul” complet al numărului 1 WTA
Revista FANATIK pe noiembrie are un invitat de seamă: legendara Chris Evert, în dialog exclusiv despre Simona Halep

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Ce mai poți afla numai din cele 48 de pagini ale celui mai bun lunar sportiv din România!

Un alt interviu la fel de interesant pe care îl puteți citi numai în revista FANATIK pe noiembrie îl are ca interlocutor pe Mihai Pintilii, care are „curajul” să spună cum trebuie gestionată relația jucător-Gigi Becali ca să reziști la FCSB. Un reportaj impresionant despre un fost căpitan al unei echipe „jmechere”  de Liga 1, distrus de alcool și ajuns în pușcărie, ce spun cei care îl cunosc și ce șanse de revenire îi (mai) dau, cum l-au scăpat de la moarte tovarășii din „peluza Cătălin Hâldan” pe greu încercatul suporter dinamovist Dan Cucu, ce românce top class sunt sau au fost iubite de fotbaliști celebri, sunt doar câteva alte subiecte incitante pe care le găsiți numai în numărul din noiembrie al revistei FANATIK!

A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Află ce exclusivități poți citi în numărul din această lună! Reportaje, interviuri, dezvăluiri șocante!
A apărut revista FANATIK pe noiembrie! Află ce exclusivități poți citi în numărul din această lună!

Ține minte câteva cuvinte: revista FANATIK, exclusivități, dezvăluiri, interviuri, reportaje, 48 de pagini, 5 lei! Sunt prea multe? Bine, rămânem la: revista FANATIK, exclusivități, 48 de pagini, 5 lei! Tot sunt prea multe?! Bineee, mai tăiem: FANATIK, exclusivități, 5 lei! Încă sunt multe?! OK, dar asta-i forma finală: FANATIK, DOAR 5 LEI! Nu rata revista FANATIK pe noiembrie că nu știi ce pierzi! Acum la toate punctele de difuzare a presei! Dacă o mai găsești…

  • „Simona Halep a dus tenisul la alt nivel. A avut un an extraordinar. Nu poate fi altfel atunci când câștigi un Grand Slam. Sunt impresionată de reușitele ei, de îmbinarea intensității cu munca asiduă și etica profesională de care a dat dovadă” – Chris Evert
  • 18 titluri de Grand Slam la simplu și 3 la dublu are Chris Evert în 17 ani de tenis profesionist (1972-1989)
  • 157 de titluri are în total Chris Evert
  • 260 de săptămâni a stat Chris Evert , primul lider mondial din istoria WTA, pe locul 1 în lume