Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Cine sunt „nebunii” de la naționala U21

Autor: Silviu Ghering | 04.11.2018 | 23:33
A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Cine sunt „nebunii” de la naționala U21

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Naționala U21 s-a calificat en fanfare la EURO 2019 și propune fotbalului românesc o generație condusă de Hagi. Juniorul. Precum seniorul în urmă cu 25 de ani. Cine sunt „nebunii” care vor să rivalizeze cu înaintașii lor „de aur”? Vi-i prezintă numărul din octombrie al revistei FANATIK!

Au jucat, au câștigat, s-au bucurat, s-au distrat, nu s-au îmbătat, au plecat… La echipele de club, destui „afară”. Fotbaliștii naționalei U21 ne-au adus aminte de noțile petrecute la Universitate în vara de neuitat alui 1994, când „Ole, ola, adios Columbia!” s-a transformat în „Ole, ola, adios Argentina!”, via „Fără arme, fără bani i-am bătut pe-americani”. Concluzia? „Hagi președinte! Hagi președinte!”, ce vremuri…

Revista FANATIK pe octombrie: „nebunii” de la naționala U21, post cu post

S-a dus generația lui „Hagi președinte”… „Ar trebui să ne faceți statui!”, spunea la un moment dat „Regele”. Nu e… n-a fost departe de adevăr până să înmugurească generația lui Hagi juniorul, urmașul în tot și toate al vestitului său tată. Radu cel frumos (și haios!), „puașcașul” Pușcaș, Ivan cel groaznic (când ratează…), Man, Mățan, Moruțan că rimează nu numai în iarbă și am început să respirăm iarăși speranța că fotbalul nostru mioritic ne poate scoate la Universitate. Cine sunt „vinovați” de asta? Aflați din numărul pe octombrie al revistei FANATIK! Post cu post, unde joacă, care le este cota internațională, cu cine concurează pe post, plusuri, minusuri. În revista FANATIK pe octombrie! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei!

REvista FANATIK pe octombrie analizează naționala U21, potențiala „concurentă” a generației lui Gică Hagi, condusă chiar de fiul acestuia, Ianis Hagi!
Revista FANATIK pe octombrie analizează naționala U21, potențiala „concurentă” a generației lui Gică Hagi

Revista FANATIK pe octombrie: reportaj inedit cu „celălalt” FCSB!

Da, mai există o echipă FCSB în România! Reporterii speciali FANATIK l-au găsit și au fost în vizită la un derby local cu probleme de arbitraj stinse… pe grătare încinse! De la Deva… afli numai din revista FANATIK pe octombrie încotro găsești „celălalt” FCSB!

Revista FANATIK pe octombrie te „duce” la „celălalt” FCSB!, înființat de un... dianmovist!
Revista FANATIK pe octombrie te „duce” la „celălalt” FCSB!

Revista FANATIK pe octombrie: drama unui „greu” din fotbalul nostru, interviu cu o boală necruțătoare pe masă…

Revista FANATIK pe octombrie îți oferă un interviu în exclusivitate cu un fotbalist important, în umbra unei boli necruțătoare: cancer de piele! Destăinuiri incredibile, dureroase și șocante. Când a început, de la ce bagatelă a început, ce-i rezervă viitorul… Numai în numărul pe octombrie al revistei FANATIK!

Revista FANATIK pe octombrie: incredibil, dar adevărat, unde a putut să joace fotbal Gigi Becali

Marele stelist Gigi Becali, trup și suflet „pentru culori”, roșu și albastru, a jucat fotbal în tricoul alb-roșu al marii rivale din șoseaua Ștefan cel Mare! Da, la Dinamo! Când, cum, cu cine din familie, ce-și amintesc antrenorii, numai în Revista FANATIK pe octombrie!

Revista FANATIK pe octombrie dezamorsează „bombița”: Gigi Becali a jucat fotbal la... Dinamo! Ce spun foștii antrenori!
Revista FANATIK pe octombrie dezamorsează „bombița”: Gigi Becali a jucat fotbal la… Dinamo!

Revista FANATIK pe octombrie: averea „călăului ” FCSB, grevată de datorii!

Revista FANATIK pe octombrie îți face „bilanțul contabil” al juristului CSA Steaua, colonelul de justiție Florin Costel Talpan. Bazat pe declarațiile sale! Are salariu mare, primește și indemnizație de hrană și tot are datorii! Ce-a făcut cu banii împrumutați afli doar din numărul pe octombrie al revistei FANATIK!

Revista FANATIK pe octombrie dezvăluie averea lui Florin Talpan! Mai multe datorii decât conturi pline!
Revista FANATIK pe octombrie dezvăluie averea lui Florin Talpan!

Revista FANATIK pe octombrie, „colecție” de exclusivități! Plus un supliment pentru pariori, 32 de pagini premium în care să găsească toate datele necesare pentru a „scoate” bani frumoși din Liga I Betano! Totul la, atenție, numai 5 lei! Nu rata numărul pe octombrie al revistei FANATIK că nu știi ce pierzi! Acum la toate chioșcurile de difuzarea  presei! Dacă o mai găsești…

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!