News

O pensionară din SUA a dat lovitura. A câștigat la loto de trei ori în doar trei ani

O femeie din Statele Unite ale Americii se poate număra printre cele mai norocoase persoane din lume. Aceasta a reușit să câștige la loto de trei ori în doar trei ani.
29.11.2021 | 20:58
O pensionara din SUA a dat lovitura A castigat la loto de trei ori in doar trei ani
O pensionară din SUA a dat lovitura. A câștigat la loto de trei ori în doar trei ani. Colaj Foto Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie din Statele Unite se poate considera una dintre cele mai norocoase persoane din lume, mai ales după ce a câștigat la loto pentru a treia oară în doar trei ani, scrie CNN.

A câștigat la loto de trei ori în doar doi ani

Femeia în vârstă de 61 de ani din Comitatul Montgomery a achiziționat de curând două bilete de 5 dolari pentru lozuri răzuibile Lucky la Talbert’s Ice & Beverage Service din Bethesda, un oraș aflat la un pas de Washington DC.

ADVERTISEMENT

La primul bilet nu s-a reușit isprava, în schimb la cel de-al doilea a câștigat marele premiu de 50.000 de dolari.

Acest lucru ar fi uimitor, însă este a treia oară când câștigă premiul de 50.000 de dolari la loto la exact aceeași agenție cumpărat de la același magazin, susțin reprezentanții Loteriei din Maryland.

ADVERTISEMENT

În luna august a anului 2018, femeia a ieșit câștigătoare la jocul Bonus Cash de 50.000 de dolari. Exact în următoarea lună, în octombrie, pensionara a reușit din nou să câștige cei 50.000 de dolari jucând Cash Craze Doubler.

A rămas șocată

Femeia de serviciu aflată la pensie a spus că este șocată de faptul că reușește pentru a treia oară acest premiu.

ADVERTISEMENT

„Pur și simplu nu mi-a venit să cred, din nou!”, le-a spus ea oficialilor loteriei americane.

După ce a trecut de șocul său de la început, fericita câștigătoare a sunat-o pe cea mai bună prietenă a ei ca să-i împărtășească vestea.

„Când mi-a spus, m-am bucurat atât de mult pentru ea. Era greu de crezut că a câștigat din nou 50.000 de dolari”, a declarat această prietenă, care i s-a alăturat la sediul Loteriei Maryland.

ADVERTISEMENT

Care este primul lucru pe care îl va face cu banii

Aceasta intenționează să își cumpere cu banii materialele necesare pentru îmbunătățiri de care are mare nevoie în casă, le-a spus ea oficialilor loteriei. De asemenea, este uimită de câte încercări a avut și ce premii a obținut, spunând că oamenii joacă de o grămadă de ori și de zeci de ani, dar nu reușesc să câștige.

„Oamenii joacă în fiecare zi și nu câștigă. Este uimitor că am câștigat de trei ori”, a transmis câștigătoarea premiului.

ADVERTISEMENT