Sport

CS Mioveni – FCU Craiova, start întârziat din cauza problemelor cu nocturna. Partida a început cu 30 de minute mai târziu. Video

Startul meciul dintre CS Mioveni și FC U Craiova a fost amânat minute bune. Nocturna stadionului a căzut cu câteva secunde înaintea primului fluier.  
01.10.2022 | 19:24
CS Mioveni  FCU Craiova start intarziat din cauza problemelor cu nocturna Partida a inceput cu 30 de minute mai tarziu Video
Nocturna stadionului a căzut cu doar câteva secunde înainte de CS Mioveni - FC U Craiova. Sursa foto: Mihail Oprescu
ADVERTISEMENT

Meciul CS Mioveni – FC U Craiova, din etapa a 12-a din SuperLiga era pe cale să înceapă când nocturna micuței arene argeșene a căzut. Centralul Andrei Chivulete a fost obligat să amâne startul partidei.

Jucătorii au așteptat câteva minute pe gazon, apoi au fost trimiși la vestiare

Aflată într-o situație dificilă în clasamentul SuperLigii, CS Mioveni au fost la un pas de o altă problemă și mai mare. Instalația de nocturnă a căzut înaintea meciului cu FC U Craiova și arbitrul Adrian Chivulete ar fi putut pune capăt partidei fără să se fi jucat vreun minut.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva secunde înaintea primului fluier, primele becuri din instalația de iluminat a arenei din Mioveni s-au stins. Centralul partidei a așteptat câteva minute sperând că acestea se vor reaprinde.

Însă, nocturna a fost tot mai palidă, ajungând să funcționeze la aproximativ 15% din capacitate, moment în care arbitrul Andrei Chivulete a organizat o ședință ad-hoc la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Observatorul partidei și oficialii celor două echipe au fost chemați de cavalerul fluierului pentru a le aduce la cunoștință regulamentul în asemenea cazuri.

După alte câteva minute în care au așteptat ca organizatorii să remedieze problema tehnică în așa fel încât vizibilitatea să nu fie afectată, brigada de arbitrii a trimis cele două echipe la vestiare. Meciul s-a putut disputa, totuși, după aproximativ 30 de minute.

ADVERTISEMENT

Vezi AICI momentul în care nocturna a căzut pe stadionul din Mioveni.

CS Mioveni ”a stins lumina” și în Gruia

Problemele tehnice la meciurile echipei CS Mioveni nu sunt o premieră. În actualul sezon argeșenii au mai trecut printr-o situație similară, e drept, într-un meci disputat în deplasare.

S-a întâmplat pe 30 iulie, la Cluj-Napoca, în disputa cu campioana României CFR Cluj. Meciul a fost atunci întrerupt timp de 35 de minute până când organizatorii au pus în funcțiune vechea instalație de nocturnă.

ADVERTISEMENT

Organizatorului unui meci care se confruntă cu o astfel de problemă are la dispoziție 60 de minute pentru a o remedia, în caz contrar, conform regulamentului, meciul va fi pierdut la masa verde.

ADVERTISEMENT