News

A cumpărat o pisicuță de pe internet cu 1.500 de lei, dar vizita la veterinar a șocat-o. Ce a aflat despre animal

O familie a cumpărat o pisicuță de pe internet cu 1.500 de lei. Lucrurile aveau să se schimbe radical însă după vizita la veterinar.
06.01.2024 | 07:00
A cumparat o pisicuta de pe internet cu 1500 de lei dar vizita la veterinar a socato Ce a aflat despre animal
A cumpărat o pisicuță de pe internet cu 1.500 de lei, dar vizita la veterinar a șocat-o. Sursă foto: observatornews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie din București a cumpărat o pisicuță de pe internet. Finalul avea să fie unul cu adevărat tragic. Când patrupedul a ajuns la veterinar, noii săi stăpămâni au suferit un șoc.

A cumpărat o pisicuță de pe internet cu 1.500 de lei, dar vizita la veterinar a șocat-o

O familie din București a vrut să ofere un cadou inedit fiicei lor de sărbători. Cea mică și-a dorit o pisicuță, astfel că părinții au găsit pe internet cadoul perfect. Finalul a fost unul tragic, iar sărbătorile familiei au fost ruinate.

ADVERTISEMENT

Mama fetei a văzut pe internet un anunț în care vânzătorul oferea o pisică din rasa Scotish Fold. Patruepdul era drăgălaș în poze, povestește femeia și urma să fie cadoul perfect pentru fiica ei de 15 ani.

Și iată că pentru pisicuță, familia a plătit 1.500 de lei. De altfel acesta a fost un preț de trei ori mai mic decât un exemplar cu pedigree, însă asta nu a contat deloc.

ADVERTISEMENT

Animalul de companie a primit și un nume, Coco, însă în doar câteva zile, s-a îmbolnăvit. Totul a pornit de la o infecție la ochi, povestește femeia, care a mers direct la veterinar. 

Patrupedul a murit în câteva zile

Mai apoi însă, a avut să afle că pisicuța nu avea două luni, ci era cu mult mică. La scurt timp, animalul de companie a murit, iar întreaga familie a suferit un șoc având în vedere cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Femeia recunoaște însă că ar fi trebuit să pună mai multe întrebări și să cunoască vânzătorul. Asta în condițiile în care după cele întâmplate, respectiva persoană nici nu a mai răspuns la telefon.

„A făcut o infecţie la ochi, nu mi-a plăcut chestia asta şi am fost la veterinar cu ea. Veterinarul a zis că nu are două luni, cu siguranţă, era mult mai mică decât termenul de două luni.

ADVERTISEMENT

Pentru noi, în ajun de Crăciun, să pierzi puiuţul ăsta, cu toate că ne-am ataşat de el deja şi pentru fată a fost o traumă enormă. Deci a fost foarte crunt! Trebuie să fim foarte vigilenţi, să punem multe întrebări, să cunoaştem mult mai bine vânzătorul.”, a povestit femeia, potrivit observatornews.ro.

Acum, familia încearcă să își recupereze banii plătiți pentru pisicuță. Acest lucru pare însă greu de realizat, având în vedere că nu a existat niciun document, iar proprietarul pisicii nu mai răspunde. În acest sens, familia a depus o plângere la poliție, însă nu este clar care va fi deznodământul poveștii.

ADVERTISEMENT