Life

A dat o mică avere! Cât a costat rochia logodnicei lui Ianis Hagi. Elena Tănase a cucerit pe toată lumea cu frumusețea ei

Luni, 25 decembrie, a fost zi mare pentru Ianis Hagi (25 de ani). Fiul lui Gică Hagi s-a cununat civil cu aleasa inimii sale, Elena Tănase.
26.12.2023 | 08:26
A dat o mica avere Cat a costat rochia logodnicei lui Ianis Hagi Elena Tanase a cucerit pe toata lumea cu frumusetea ei
Elena Tănase a strălucit într-o rochie lungă, roșie/ sursa foto: captură Orange Sport
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi (25 de ani) și logodnica lui, Elena Tănase (24 de ani), au decis să se cunune civil chiar în prima zi de Crăciun. Fotbalistul și tânăra au organizat o petrecere fastuoasă la un restaurant de lux din București, unde au participat în jur de 400 de persoane. Pentru ziua cea mare, Elena Tănase a ales să poarte o rochie roșie, pentru care a plătit o avere.

Cât a costat rochia logodnicei lui Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a căsătorit civil cu Elena Tănase pe 25 decembrie 2023, la doar câteva luni de când o ceruse în căsătorie la Paris. Pentru ca evenimentul să fie unul memorabil, cei doi au organizat petrecerea de cununie civilă în prima zi de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Cuplul a avut o apariție de zile mari, dar Elena Tănase a captat atenția tuturor invitaților! Nora lui Gică Hagi s-a afișat într-o rochie superbă, asemănătoare cu cea care a purtat-o la petrecerea de logodnă.

Tânăra a optat pentru o rochie lungă, roșie, mulată pe corp. În plus, Elena a plătit o mică avere, în jur de 8000 de euro, și a fost achiziționată de la magazinul Marchesa, notează Cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Primele declarații ale mirilor

După ce s-au căsătorit, cei doi însurăței au oferit și primele declarații. „Sunt foarte bucuroasă, sunt foarte emoționată. Am ajuns în acest moment important alături de jumătatea mea. Sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”, a mai declarat Elena Tănase, după cununie, potrivit Iamsport.

„Cununia civilă este ceva unic, ce mi-am dorit de mic copil să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Am două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs. Am reușit să planificăm în prima zi de Crăciun, să fie ceva unic. Deocamdată cununia civilă, apoi vedem. Nuntă, clar ne dorim să o facem, dar nu e nimic stabilit.”, a declarat și Ianis Hagi, pentru sursa citată anterior.

Cine este soția lui Ianis Hagi

Ianis Hagi trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu Elena Tănase. Tânăra a reușit să-l cucerească rapid pe Ianis Hagi, mai ales că și ea este aromâncă, precum familia „Regelui”.

ADVERTISEMENT

Elena Tănase este originară din Constanța și a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. De altfel, tânăra provine dintr-o familie foarte bogată, tatăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanța, cu afaceri multiple în imobiliare și agricultură. Ianis Hagi a fost întotdeauna discret cu viața personală.

„Relaţia mea îmi place să fie privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e”, spunea Ianis Hagi, anul trecut, potrivit Gândul.ro.

ADVERTISEMENT