Sport

Ianis Hagi s-a căsătorit de Crăciun cu iubita sa, Elena: „Îmi doresc copii”. Gigi Becali, apariție surpriză

Ianis Hagi, declarații emoționante după ce a făcut cununia civilă de Crăciun cu partenera sa de viață, Elena Tănase. Ce a declarat internaționalul român.
25.12.2023 | 19:25
Ianis Hagi sa casatorit de Craciun cu iubita sa Elena Imi doresc copii Gigi Becali aparitie surpriza
Ianis Hagi a cerut-o de soție pe Elena vara trecută la Paris. Sursă foto: Captură Youtube@iamsport
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este extrem de euforic și încrezător că România va face o figură frumoasă la Campionatul European din 2024. Jucătorul lui Deportivo Alaves a vrut să își aducă aminte pentru totdeauna Crăciunul din acest an și a făcut cununia civilă cu iubita sa. La eveniment a fost prezent și Gigi Becali, finul lui Gheorghe Hagi, în ciuda faptului că spunea în trecut că nu va mai participa la astfel de evenimente.

Ianis Hagi, declarații după cununia civilă: „Nunta n-am stabilit-o”

Ianis Hagi și-a făcut deja planuri serioase alături de frumoasa sa parteneră: „Îmi doresc copii sănătoşi, e dorinţa amândurora. Încercăm să ne bucurăm de această seară şi toate vor veni pas cu pas, aşa cum au venit şi până acum”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, jucătorul care aparține de Rangers nu a setat data marelui eveniment: „Nunta n-am stabilit-o, am reuşit să stabilim cuninia civilă printre programul meu. Aşa a vrut Dumnezeu, în ziua de Crăciun. Nunta ne dorim s-o facem, dar încă nu e stabilită data”.

Ianis a recunoscut că este talentat și în afara terenului și a ținut mereu cont de sfatul tatălui său: „Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, dorințe în 2024: „Elena a trecut printr-un moment greu alături de mine”

Ianis Hagi știe ce își dorește de la Moș Crăciun și ce dorințe are pentru noul an: „Îmi doresc să fim sănătoşi, familiile noastre să fie sănătoase”.

Jucătorul a dezvăluit că nu totul este roz în relația sa, chiar dacă nu duce lipsa banilor: „Elena a trecut printr-un moment greu alături de mine, iar asta e cel mai important, să rămânem sănătoşi”, a mai spus Ianis Hagi, din faţa clubului unde are loc cununia civilă, potrivit Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Se întoarce la Rangers în această iarnă? Antrenorul scoțienilor a vorbit în Fanatik

Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, a vorbit într-un interviu pentru FANATIK despre viitorul lui Ianis Hagi: „Sunt lucruri pe care le împărtășesc doar în discuțiile cu jucătorul, nu cu presa. Mă scuzați, dar nu e stilul meu să vorbesc în public despre transferuri, zvonuri și alte chestiuni colaterale.

Nu vă supărați! Vă înțeleg abilitatea și curiozitatea, dar acestea sunt detalii pe care le discutăm doar în interiorul clubului. Nu-mi place să dezbat probleme punctuale atunci când vine vorba despre jucătorii mei.

ADVERTISEMENT

Vom vedea ce se va întâmpla, pentru că aici nu este vorba doar despre o decizie a mea, ci și a clubului”, a spus francezul când a fost întrebat dacă Ianis se va întoarce în Scoția în această iarnă.

ADVERTISEMENT
Tags: