News

A fost chemat să intervină la un accident, iar acolo și-a găsit copilul mort. Drama pompierului Adrian

Drama trăită de un pompier care și-a găsit copilul mort, fiind solicitat să intervină la un accident. Doi tineri, condamnați la închisoare.
20.01.2024 | 14:31
A fost chemat sa intervina la un accident iar acolo sia gasit copilul mort Drama pompierului Adrian
Un pompier și-a găsit copilul mort. colaj Fanatik/ Foto Mirror
ADVERTISEMENT

Povestea dramatică a unui pompier, care a fost chemat să intervină la un accident, iar acolo și-a găsit copilul mort. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, și-a recunoscut fiica după un tatuaj de pe picior.

Un pompier și-a găsit copilul mort, în timpul unei intervenții

Tragedia încă îl bântuie pe Adrian Smith, un pompier din Marea Britanie, care într-o zi cumplită a fost nevoit să își scoată propria fiică dintre fiarele unei mașini, după ce a fost implicată într-un accident teribil.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut pe 13 iunie 2023, iar acum vinovații pentru producerea evenimentului rutier au fost condamnați la închisoare. Ella, o tânără de 21 de ani, a murit după ce doi prieteni s-au luat la întrecere cu mașinile.

Fata i-a împrumutat autoturismul unuia dintre aceștia, un tânăr de 19 ani, iar ea a urcat pe scaunul din dreapta șoferului. Nu știa că această decizie o să îi aducă sfârșitul. Prietenul ei s-a luat la întrecere cu un alt tânăr.

ADVERTISEMENT

Totul a luat o întorsătură dramatică, după ce șoferul, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul asupra mașinii. El a încercat să evite un alt autoturism venit din sensul opus, notează publicația Mirror.

„Mi-au condus fiica la moarte”

Impactul a fost fatal pentru tânăra de 21 de ani. În timpul declarației în fața magistraților, tatăl Ellei, Adrian, a spus cum în seara de 13 iunie 2023 a fost chemat să intervină la un accident cu mai multe vehicule.

ADVERTISEMENT

În timp ce examina locul, pompierul a văzut cum una dintre victime, care avea un tatuaj pe picior exact ca al fiicei sale, era scoasă dintr-o mașină. Bărbatul și-a dat seama că persoana în cauză era chiar Ella, copilul său.

Deși bărbatul spera că va fi toată viața alături de fiica lui să o ajute, să o liniștească sau să o salveze din calea primejdiilor, în seara fatidică nu a putut să facă acest lucru. Pompierul încă este marcat de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

„Mi-au condus fiica la moarte în timp ce trăiau un fel de fantezie și se întreceau pe drum”, a spus pompierul cu privire la tinerii implicați în accident. Cei doi inculpați au fost condamnați la 10 ani de închisoare.

ADVERTISEMENT