News

Fată de 16 ani din Mehedinți, moartă într-un accident, în Ajunul Crăciunului. Un șofer beat și fără permis a provocat tragedia

Sfârșit cumplit pentru o fată de 16 ani din Mehedinți. Adolescenta a murit într-un accident provocat de un tânăr beat și fără permis.
24.12.2023 | 10:50
Fata de 16 ani din Mehedinti moarta intrun accident in Ajunul Craciunului Un sofer beat si fara permis a provocat tragedia
Fată de 16 ani din Mehedinți, moartă într-un accident. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O fată de 16 ani din Mehedinți și-a găsit sfârșitul, în Ajunul Crăciunului, în urma unui accident rutier produs în localitatea Bălăcița, pe DJ 606 A. Minora se afla într-o mașina condusă de un șofer beat și fără permis.

Fată de 16 ani din Mehedinți, moartă într-un accident

Tragedie fără margini în pragul sărbătorilor de iarnă, pentru o familie din județul Mehedinți. Andrada, o fată de 16 ani, elevă în clasa a IX-a la un liceu din Drobeta Turnu Severin, a murit într-un accident cumplit de circulație.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, fata se afla într-un autoturism, alături de alte trei persoane. La volanul mașinii era un tânăr de 21 de ani, din comuna Bălăcița, iar pe scaunul din dreapta era Andrada.

La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă la dreapta. Mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile. La locul evenimentului rutier au ajuns polițiștii și mai multe echipaje medicale.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, adolescenta a zburat din autoturism, fiind găsită la câțiva metri, în stop cardio-respirator. Paramedicii au încercat să o resusciteze, însă, nu a răspuns manevrelor, eforturile echipajului fiind în zadar.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe tânărul de 21 de ani, reieșind că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că respectivul nu deține permise de conducere.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge. El s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Accident cu trei morți în Satu Mare

Amintim că în urmă cu o zi, sâmbătă, 23 decembrie, o altă tragedie s-a petrecut pe șoselele din România. O familie din Satu Mare a fost implicată într-un accident teribil, în urma căruia au murit trei persoane.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un copil de 13 ani, mama și bunica acestuia. Singura care a scăpat cu viață este sora băiatului, o adolescentă de 17 ani. Evenimentul grav a avut loc după ce mama copiilor, o femeie de 40 de ani, a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț plin cu apă.

 

ADVERTISEMENT