Life

A fost înșelat de soție, dar un bucureștean a decis să se răzbune pe femeie într-un mod ireal. Ce a cerut în fața instanței întrece orice imaginație

Un anunț postat de un bucureștean pe Facebook a stârnit hohote de râs, dar și revoltă din partea unor internauți. Ce i-a cerut soției la divorț?
22.01.2024 | 22:23
A fost inselat de sotie dar un bucurestean a decis sa se razbune pe femeie intrun mod ireal Ce a cerut in fata instantei intrece orice imaginatie
A fost înșelat de soție, dar un bucureștean s-a răzbunat pe femeie într-un mod ieșit din comun/sursa foto: freepik, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Mesajul publicat de un bărbat din București pe un grup de Facebook a uimit pe toată lumea. Acesta susținea că își donează felina și a oferit detalii despre decizia lui radicală. După divorț, bărbatul a rămas cu pisica familiei în custodie, dar fiind alergic la părul de pisică, el a decis să o ofere altcuiva pentru a o lua acasă.

A fost înșelat de soție, dar un bucureștean s-a răzbunat pe femeie

Un anunț postat pe social media de către un bucureștean a strâns sute de comentarii și un val de reacții neașteptat. Bărbatul, care s-a prezentat că locuiește în Capitală, zona Obor, a scris un mesaj pe un grup de Facebook, în care preciza că vrea să-și doneze pisica.

ADVERTISEMENT

El a explicat că a divorțat de soția lui, după ce a descoperit că aceasta l-a înșelat în repetate rânduri. Pentru că a dorit să se răzbune pe femeie, omul a dat-o în judecată și a cerut în instanță ca pisica lor, în vârstă de 3 ani, să rămână doar în grija lui.

S-a luptat în instanță pentru pisica familiei

Pisica a fost cumpărată de fosta parteneră, însă în timpul mariajului, femeia a călcat strâmb cu cel mai bun amic al său, dar și cu fratele lui. Supărat, a hotărât să-i facă în ciudă acesteia și i-a luat ce avea mai scump, biata pisică.

ADVERTISEMENT

A avut câștig de cauză la proces și a rămas cu felina, deși avea alergie la părul de pisică. Acum, bărbatul caută cu disperare un nou stăpân pentru animal. În urma anunțului său, internauții s-au arătat revoltați de faptul că bărbatul s-a folosit de pisică pentru a se răzbuna pe fosta soție.

A rămas cu felina, dar a aflat că are alergie la părul ei

„Donez urgent pisică rasa Scottish Fold în vârstă de 3 ani. A fost pisica fostei mele soții de care am divorțat pentru că era o panaramă care m-a înșelat cu cel mai bun prieten și cu propriul meu frate.

ADVERTISEMENT

Am câștigat pisica în instanță doar ca să îi fac în ciudă bagaboantei, iar acum vreau să scap de ea pentru că mereu am fost alergic la părul de pisică. Nu prea mă interesează la cine ajunge pisica, dar o să fac o selecție totuși.

Trebuie să veniți să o luați personal din București, zona Obor. Lăsați comentariu aici și vă scriu eu pe Messenger. Vă rog să nu dați share la postare că nu vreau să afle fosta că dau pisica și să ajung iar în instanță”, a scris bărbatul pe internet.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu și-a dezvăluit identitatea și a mărturisit că nu-l interesează la cine va ajunge felina din rasa Scottish Fold: Ferească Dumnezeu! Nu mai bine lăsai pisica la femeie? Ce vina are bietul animal ca voi nu va înțelegeți?”, a fost unul dintre comentariile oamenilor la postarea bărbatului pe grupul de Facebook „Donații Bucuresti, donatii haine, donatii mobila, donatii electrocasnice”.

ADVERTISEMENT
Tags: