Life

De ce să nu arunci niciodată verigheta după divorț. Ce e bine să faci cu ea, de fapt

Tu știi de ce nu e bine să arunci niciodată verigheta după divorț? Iată ce e bine să faci, de fapt, cu această bijuterie.
21.01.2024 | 19:40
De ce sa nu arunci niciodata verigheta dupa divort Ce e bine sa faci cu ea de fapt
De ce să nu arunci niciodată verigheta după divorț. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Tu știi de ce nu e bine să arunci niciodată verigheta după divorț? Poate multe persoane își vor schimba percepția asupra acestei bijuterii când vor afla mai multe despre ea.

De ce să nu arunci niciodată verigheta după divorț

Nimeni nu își dorește să divorțeze. Chiar și așa, acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des, atât în România, cât și peste hotare. Inclusiv vedete celebre din țara noastră au ajuns la separare. 

ADVERTISEMENT

Iar un studiu publicat de Institutul Național de Statistică arăta că durata medie a relațiilor de cuplu nu trece peste 9 ani. Și iată că așa este în creștere și numărul divorțurilor.

Și totuși de ce nu e bine să arunci niciodată verigheta după divorț? Multe persoane fac acest lucru pentru a putea încheia un capitol din viața lor, ori pentru a șterge anumite amintiri.

ADVERTISEMENT

Dincolo de faptul verigheta are o însemnătate sentimentală însă, aceasta este totuși o bijuterie. Astfel, există o mulțime de motive pentru care să nu arunci niciodată verigheta după divorț.

Multe persoane ajung să o vândă, iar cu banii rămași cumpără ceva fie copiilor, fie pentru ele. În acest mod amintirea relației este oarecum îndepărtată, iar bijuteria nu mai există.

ADVERTISEMENT

Ce e bine să faci cu verigheta, de fapt

Totuși, trebuie să știi că poți păstra verigheta și pentru copii. În multe familii există tradiția ca atunci când primul copil se căsătorește, să primească o verighetă de la părinți.

Ce nu știai însă, este că verigheta poate fi transformată într-o bijuterie specială. Dacă mergi la un bijutier, s-ar putea ca din verighetă să poți obține fie o brățară finuță, fie o pereche de cercei, în funcție de greutatea ei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, poți transforma verigheta și într-un inel pe placul tău, alături de care să îți faci noi amintiri, sau poate chiar într-un lănțișor subțire, în funcție de preferințele tale.

Iar acestea sunt doar o parte dintre motivele pentru care să nu arunci niciodată verigheta după divorț. Trebuie menționat faptul că există și niște reguli nescrise cu privire la aceasta.

Spre exemplu, nu e bine să înapoiezi niciodată verigheta partenerului tău și nici invers. De asemenea, o recomandare este să nu o arunci niciodată, pentru că mai devreme sau mai târziu s-ar putea să regreți acest gest.

ADVERTISEMENT