Sport

A început demolarea stadionului Farul: „Moment istoric!”

A început demolarea stadionului Farul, care va ține trei luni, iar construirea noii arene va ține 24 de luni, fiind un moment istoric pentru constănțeni.
10.07.2023 | 19:45
A inceput demolarea stadionului Farul Moment istoric
A început demolarea stadionului Farul. Sursă foto: FacebookFarul
ADVERTISEMENT

Stadionul din Constanța va fi construit conform reglementărilor UEFA pentru asigurarea cerințelor de clasificare UEFA nivel 4, iar costul construcției va fi suportat de CNI și de Municipiul Constanța.

A început demolarea stadionului Farul

A început demolarea stadionului Farul, iar Ciprian Marica a postat un mesaj pe rețelele de socializare, fiind bucuros pentru începutul lucrărilor și oferind mai multe detalii despre noua arenă.

ADVERTISEMENT

„Moment istoric astăzi 10.07.2023 ! A început demolarea stadionului FARUL ! Constanța va avea stadion nou de 18.000 de locuri ! 3 luni va dura demolarea și 24 de luni construcția noii arene!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica.

„Moment istoric: astăzi începe oficial demolarea vechiului stadion Farul! Au fost moment unice, de neuitat, dar suntem pregătiți să avem în Constanța un stadion ultramodern, așa cum orașul și suporterii noștri merită!”, a transmis Farul.

ADVERTISEMENT
  • 18.190 de locuri va avea noul stadion de la Constanța

Farul, pregătită de duelul cu Sheriff Tiraspol

Între timp, Farul așteaptă duelul cu Sheriff Tiraspol, din primul tur preliminar Champions League, iar campioana României a reușit să-l vândă pe Adrian Mazilu la Brighton, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

„În momentul de față am pierdut, suntem dezamăgiți. În fotbal totul durează o zi. Și succesul, și insuccesul. De mâine trebuie să luăm de la capăt pentru că avem de muncă.

ADVERTISEMENT

Avem trei zile la dispoziție. Trebuie să ne refacem și să încercăm să câștigăm meciul de acasă”, a spus Gică Hagi după Supercupa României pierdută de Farul în duelul cu Sepsi, scor 0-1.

„Urmează cel mai important meci din acest sezon și nu putem să ne comportăm ca în această seară. Dar cu siguranță vom avea altă față. Sunt încrezător că vom face o figură frumoasă.

ADVERTISEMENT

Puteam face mai multe. Am avut un nivel de slab, dar o să mă pregătesc bine, iar miercuri voi fi altul. Voi da totul pe teren”, a spus și Denis Alibec.

ADVERTISEMENT
Tags: