Sport

Idilă la nivel înalt. Un star de la Liverpool se întâlnește cu fiica unui actor celebru

Între Trent Alexander-Arnold, unul dintre cei mai importanți jucători de la Liverpool, și Iris Law se naște o idilă, cei doi fiind văzuți plimbându-se prin Londra.
02.05.2024 | 07:00
Idila la nivel inalt Un star de la Liverpool se intalneste cu fiica unui actor celebru
Iris Law si Trent Alexander-Arnold se tatoneaza in vederea unui relatii FOTO colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Starul englez  al lui Liverpool, Trent Alexander-Arnold, a fost văzut la o plimbare în Londra cu Iris, fiica model a celebrului actor britanic Jude Law.

Iris Law este cel mai mare dintre copiii actorului britanic

Cei doi tineri au fost fotografiați în Notting Hill, savurând o băutură împreună, scrie The Sun.  Iris – care a pozat pentru Christian Dior, Calvin Klein și Versace – a sorbit dintr-o ceașcă de cafea, în timp ce Alexander-Arnold avea un smoothie în mână.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta britanic, care a fost promovat constant de Jurgen Klopp, a fost anterior într-o relație cu modelul și influencerul britanic Hannah Atkins, care s-a destrămat fără mare tam-tam.

Iris – fiica cea mare a tatălui Jude Law- s-a întâlnit în trecut și cu rapperul Pa Salieu. Ea s-a născut la Los Angeles și are șase frați, rezultați din cele două căsnicii ale tatălui ei. Jude Law a fost însurat cu actrița Sadie Frost, de care a divorțat în 2003, iar acum este cu Philipa Coan.

ADVERTISEMENT

Iris Law, în vârstă de 23 de ani, s-a apucat de actorie, dar este cunoscută mai ales pentru modeling, pozând recent pentru Burberry. Ea a fost distribuită și în rolul lui Soo Catwoman în miniseria cinematografică Pistol, rol pentru care s-a ras în cap. Nașa de botez a tinerei este celebrul fotomodel Kate Moss.

Alexander-Arnold (23 selecții și două goluri la națională) avea ca obiectiv titlul, în acest sezon din Premier League, dar Liverpool a pierdut teren față de liderul Arsenal și campioana en-titre Manchester City, micșorându-și șansele la câștigarea trofeului.

ADVERTISEMENT

Produs al unuia dintre cele mai populare cluburi din lume, Alexander- Arnold joacă de opt ani la prima echipă, adunând 223 de meciuri și 15 goluri pentru cormorani. Deși a fost ofertat, la un moment dat de FC Barcelona, jucătorul a preferat să rămână la Liverpool.

Alexander -Arnold va fi la EURO 2024, în lotul Angliei

Fotbalistul lui Liverpool, în vârstă de 25 de ani, nu este titular și la naționala Angliei, dar se va regăsi în lotul Angliei, pentru turneul final din această vară.

ADVERTISEMENT

Anglia se află în grupa C, alături de Serbia, Danemarca și Slovenia. Până la turneul final, Anglia va mai juca două meciuri amicale, cu Bosnia și Islanda, ambele pe teren propriu, care vor definitiva lotul lui Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze