Sport

A început derby-ul Dinamo – Steaua! Iulian Miu îi răspunde lui Andrei Nicolescu, după ce a atacat CSA: „Nu știu dacă știe fotbal”

Derby-ul Dinamo - Steaua a fost deschis deja cu primele declarații acide. Iulian Miu, replică dură pentru Andrei Nicolescu.
12.05.2023 | 09:50
A inceput derbyul Dinamo  Steaua Iulian Miu ii raspunde lui Andrei Nicolescu dupa ce a atacat CSA Nu stiu daca stie fotbal
Steaua are 6 puncte peste Dinamo, în timp ce „câinii” sunt la doar trei puncte de promovare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul Dinamo – Steaua e mai încins ca oricând, după ce Dinamo a învins-o pe Oțelul și poate spera la promovarea directă. Iulian Miu a fost însă deranjat de declarațiile lui Andrei Nicolescu.

Iulian Miu, desființează discursul lui Andrei Nicolescu: „Și eu pot face specualații oricând”

Iulian Miu nu îl ia în serios pe Andrei Nicolescu și a declarat: „Se vede că e supărat, dar nu are nişte motive bune, adevărate. Ei când au jucat la noi acasă, fotbaliştii lor au făcut nişte greşeli. Asta spune tot”.

ADVERTISEMENT

Oficialul Stelei consideră că noul președinte al lui Dinamo nu se pricepe la fotbal: „Nu stau să comentez ce spune un om pe care eu nu-l cunosc. Nu ştiu cum să-l iau. Nu ştiu cât fotbal ştie sau dacă ştie. Nu ştiu cum să-l iau”.

Daniel Oprița a făcut scandal iureș după umilința din Copou, iar Miu își apără clubul: „Aţi văzut ce supărat era Opriţa, să-l întrebaţi şi pe el. Nu cred că i-a plăcut să piardă cu 5-1 (n.r. cu Poli Iaşi). Oricând se pot face speculaţii. Şi eu pot face speculaţii dacă vreau. Nu cred că te duci la Iaşi să odihneşti jucători şi să-ţi iei 5-1”, a spus fostul fotbalist la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Andrei Nicolescu despre Steaua după înfrângerea cu 1-5 la Iași: „CSA-ul joacă cu o anumită intensitate anumite meciuri și cu o altă intenstate alte meciuri”

Andrei Nicolescu i-a iritat pe cei de la Steaua după declarațiile de la finalul meciului câștigat cu 2-0 la Oțelul Galați: „Azi au fost doar aplauze în vestiar. La nivel mental au fost ce trebuie, s-au montat și au dovedit că suntem o echipă mai bună decât Oțelul. Noi suntem echipa care merită să fie mai mult în Liga 1.

Gândiți-vă că noi avem un play-off care e un pic trunchiat petru că CSA-ul joacă cu o anumită intensitate anumite meciuri și cu o altă intensitate alte meciuri. Paradoxal, v-am mai spus că acel imbold și acea discuție despre legea modificată ar fi bun, pentru că Steaua ar juca cu aceeași inteistate toate meciurile.

ADVERTISEMENT

Se știe clar că Steaua își dă ultima suflare cu noi pe teren. Nu știu ce o să urmeze. Din păcate, o echipă a denaturat puțin competiția în acest play-off”, a spus oficialul dinamovist.

Dinamo s-a apropiat la doar trei puncte de Oțelul Galați cu două etape înainte de final și visează la revenirea în Liga 1. Echipa lui Ovidiu Burcă joacă meciul decisiv pentru promovare cu CSA Steaua, iar în ultima etapă va întâlni Poli Iași în deplasare. Oțelul joacă în deplasare cu Gloria Buzău, iar în ultima etapă va întâlni pe teren propriu Unirea Dej.

ADVERTISEMENT
Tags: