Life

A intrat în piscină peste ei și i-a atacat. Vacanță de coșmar pentru doi tineri. Imagini greu de privit

Vacanță de coșmar pentru doi tineri, care au fost la un pas distanță de moarte. Imaginile sunt greu de privit. A intrat peste ei în piscină și i-a atacat.
02.07.2023 | 14:55
A intrat in piscina peste ei si ia atacat Vacanta de cosmar pentru doi tineri Imagini greu de privit
A intrat în piscină peste ei și i-a atacat. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A intrat în piscină peste ei și i-a atacat. Asta au pățit doi tineri, a căror vacanță s-a transformat într-un adevărat coșmar. Nu au vrut decât să se relaxeze, însă au fost la un pas de moarte. Imaginile sunt destul de greu de privit.

A intrat în piscină peste ei și i-a atacat

Doi tineri au avut parte de o experiență terifiantă. Au mers într-o vacanță exotică, însă nu aveau să știe că un moment de vis va fi ruinat total. Conform imaginilor surprinse de camerele de filmat, aceștia au fost la un pas de moarte.

ADVERTISEMENT

Ce au pățit cei doi tineri? Seara, aceștia au decis să se relaxeze în piscina locației unde au fost cazați. Un crocodil a intrat în piscină peste ei și i-a atacat. Iar imaginile au devenit virale pe internet și au stârnit un val de reacții.

Camera de supravegherea a hotelului a surprins totul. Crocodilul a intrat în piscină peste ei și i-a atacat. Acesta era lung, de aproape șase metri, iar cei doi tineri au avut niște reacții extrem de rapide.

ADVERTISEMENT

Se pare că animalul extrem de periculos i-a pândit pe cei doi. Mai apoi, odată intrați în apă, crocodilul a intrat în piscină peste ei. Bărbatul sare imediat din piscină, în timp ce partenera sa este lăsată singură.

Imagini de groază cu cei doi tineri

Ulterior, ea se dă înapoi pe cealaltă parte a piscinei. Crocodilul a atacat-o din spate, iar mai apoi, tânărul a decis să intervină. Acesta i-a distra atenția crocodilului, însă fără folos. Animalul s-a năpustit asupra tinerei și a mușcat-o de braț.

ADVERTISEMENT

Finalul a fost însă unul destul de fericit. Niciunul dintre cei doi tineri nu și-a pierdut viața. În final, tânăra a reușit să se îndepărteze de animal și să se salveze. Aceasta a ieșit din piscină, în stare de șoc.

Presa internațională scrie că imaginile de groază ar fi fost suspine în Zimbabwe. Până acum nu este clar ce s-a întâmplat cu cei doi tineri și dacă au fost răniți mai grav, cert este că din filmare, vedem că ambii au reușit să iasă din piscină în final.

ADVERTISEMENT

Menționăm că nu cu mult timp în urmă, un alt incident teribil similar a avut loc. Protagonistul a fost tot un crocodil periculos. Din fericire, bărbatul care a fost atacat a reușit să scape din fălcile animalului, cu multiple răni și a povestit totul.

ADVERTISEMENT