Life

A mers într-un sejur all inclusive, iar când s-a întors acasă nimeni nu l-a mai recunoscut. Experiența neașteptată trăită de un bărbat

Un bărbat s-a întors acasă complet schimbat după un sejur all inclusive de două săptămâni. Nimeni nu l-a mai recunoscut.
30.10.2023 | 09:49
A mers intrun sejur all inclusive iar cand sa intors acasa nimeni nu la mai recunoscut Experienta neasteptata traita de un barbat
Un bărbat s-a întos complet schimbat dintr-un sejur all inclusive. Sursa foto: Unsplash/ mirror.uk/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat, tatăl a doi copii, s-a întors schimbat radical după ce a petrecut două săptămâni în Spania, la un hotel all inclusive. Experiența și-a pus amprenta asupra lui și nimeni nu l-a mai recunsocut.

Un bărbat s-a întors schimbat radical dintr-un sejur all inclusive

Andrew Hulbert, din Abingdon, Oxfordshire, a plecat într-o vacanță all inclsuive, de două săptămâni, în Spania, cu familia, la începutul anului 2023. Pe parcursul vacanței, acesta s-a răsfățat și nu s-a gândit să facă mișcare.

ADVERTISEMENT

A mâncat prăjituri la micul dejun și s-a răcorit cu diferite băuturi pe parcursul zilei, dar când s-a întors acasă a suportat consecințele. Când s-a urcat pe cântar, bărbatul în  vârstă de 37 de ani și-a dat seama că a ajuns la cea mai mare greutate atinsp vreodată.

El a fost brusc lovit de temeri legate de sănătatea lui și s-a îngrijorat că ar putea să nu fie prin preajmă să-și vadă copiii crescând dacă nu va face o schimbare drastică. „M-am întors dintr-o vacanță all-inclusive de două săptămâni în mai 2023.

ADVERTISEMENT

Am urcat la cântar și am descoperit că aveam cea mai mare greutate înregistrată în viața mea de adult. Am o familie tânără care crește și m-am uitat în oglindă și m-am gândit: ‘Trebuie să te schimbi pentru ei, sau nu vei fi aici pentru ei’”, a declarat Andrew Hulbert pentru mirror.uk. 

Bărbatul care s-a îngrășat considerabil la all inclusive și-a dat seama ca nu este un bun exemplu pentru copiii săi, ambii mai mici de cinci ani.  El cheltuia 1000 de lire pe pizza și mâncare chinezească la pachet, mânca gogoși cu multe calorii și evita cu orice preț să facă mișcare.

ADVERTISEMENT

„Mă simt uimitor”

Când a luat decizia să se schimbe, Andrew Hulbert purta mărimea 4XL. El a eliminat zahărul și carbohidrații. A început să meargă mai mult pe jos și s-a înscris la  MAN v FAT Football (MvF) în iunie.

Clubul se adresează bărbaților cu un IMC mai mare de 27,5 și combină sesiunile săptămânale cu antrenarea în afara terenului pentru a ajuta jucătorii să scape de kilogramele nedorite.

ADVERTISEMENT

„Primele două săptămâni în special au fost foarte grele, deoarece am eliminat eficient carbohidrații, zahărul, alcoolul și cofeina din dietă. Simptomele de sevraj și durerile de cap au fost rele . Dar după aceea, nivelul de energie a fost mai mare decât era înainte”, a spus Andrew Hulbert.

all inclusive Andrew Hulbert gras mâncare slba pat telefon băuturi
Andrew Hulbert și-a schimbat viața radical.
Sursa foto: Unsplash/ mirror.uk/ colaj Fanatik

Acum, bărbatul poartă o mărime mai mică la haine și se simte mult mai bine. „Nu am avut niciodată o problemă cu încrederea în sine, chiar și la cea mai mare măsură. Dar ceea ce mă face să mă simt uimitor sunt statisticile îmbunătățite de sănătate. 

Scăderea IMC-ului meu la un nivel sănătos, reducerea cu 20% a frecvenței cardiace în repaus și a tensiunii arteriale . Acestea mă fac să mă simt bine de dragul longevității vieții mele alături de familia mea”, a concluzionat Andrew Hulbert.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori