News

Alexandru Trandafir, primul soț al lui Teo Trandafir, nu a murit – UPDATE. De ce au divorțat cei doi

23.01.2020 | 19:13
Alexandru Trandafir primul sot al lui Teo Trandafir nu a murit  UPDATE De ce au divortat cei doi
ADVERTISEMENT

Fostul soț al lui Teo Trandafir, Alexandru Trandafir, ar fi murit, conform unui anunț postat pe un grup privat al piloților TAROM, citat de stiritv.ro. Teo și Alexandru au fost căsătoriți între 1990 și 1996 și au divorțat amiabil.

UPDATE, ora 21.46:  Se pare că nu fostul soț al prezentatoarei TV este cel care a murit, fiind vorba de o confuzie de nume. Din ultimele informații, reiese că este vorba, de fapt, de Alecsandru Trandafir, un fost pilot al TAROM.

ADVERTISEMENT

 Teo avea numai cuvinte de laudă pentru Alexandru Trandafir

Într-un jnterviu acordat în trecut, Teo Trandafiravea numai cuvine de laudă pentru acesta.

”Era un om excepțional, bine, este și în continuare excepțional doar că formația lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcții, o apucată în încercarea de a-mi menține echilibrul într-o lume în care nu e nici milă și nici repere, nu avea cum să funcționeze, chiar dacă atracția, fascinația tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzația că ne completăm.

Așa cum se întâmplă în viață, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri.

ADVERTISEMENT

De ce au divorțat cei doi

S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea și felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Și am zis gata, ca oamenii civilizați, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea și decența de a mă lăsa să îi port numele.

Copilul meu poartă același nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibrația numelui este cea care îți definește existența. Eu nu știu să mă cheme altfel.

ADVERTISEMENT

Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uță. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai țin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”, declara Teo Trandafir, într-un interviu.

Înmormântarea acestuia ar urma să aibă loc pe 24 ianuarie.