News

A murit Denis, tânărul de 17 ani rănit grav în timp ce încerca să sară un gard, după o minge. Mesajul sfâşietor al asistentei care i-a acordat primul ajutor

Denis nu a supravieţuit după ce i-a fost amputat piciorul. Adolescentul din comuna buzoiană Cochirleanca a murit, iar prietenii săi sunt acum în stare de şoc.
18.06.2023 | 12:21
A murit Denis tanarul de 17 ani ranit grav in timp ce incerca sa sara un gard dupa o minge Mesajul sfasietor al asistentei care ia acordat primul ajutor
Denis Porumb a murit la doar 17 ani
ADVERTISEMENT

Tânărul de 17 ani căruia i-a fost amputat un picior după ce a o bucată de fier beton i-a străpuns şi secţionat artera femurală a murit sâmbătă seara, la Spitalul Floreasca, din Bucureşti, unde fusese adus de la Buzău.

Denis era elev în clasa a XI-a, la Liceul Sportiv din Buzău

Denis Porumb era elev în clasa a XI-a la Liceul Sportiv din Buzău, iar vineri seara se juca fotbal alături de alţi prieteni, pe o uliţă din localitatea natală, Cochirleanca. La un moment mingea a sărit în curtea şcolii, iar Denis s-a dus să o recupereze, într-o încercare care avea să fie prima etapă a tragediei.

ADVERTISEMENT

În momentul în care adolescentul a încercat să sară dincolo, o bucată de fier beton din gardul şcolii i-a străpuns piciorul, secţionându-i artera femurală şi vena iliacă. Primul ajutor i-a fost acordat de Elena Putinică o asistentă de la UPU care locuieşte în zonă şi pe care copii au chemat-o când puştiul de 17 ani a leşinat din pricina cantităţii mari de sânge pierdut.

Aceasta a dat şi vestea tristă a morţii lui Denis, într-o postare publicată după miezul nopţii. “Denis, ai lăsat în urmă ta acești prieteni care în urmă cu două nopți au luptat împreună cu mine să te salvăm, iar acum plâng de durere în același loc. Odihnă veșnică, campionule”, a scris asistenta medicală pe Facebook, alături de o fotografie cu mai multe persoane aşezate lângă candele aprinse.

ADVERTISEMENT

Moartea lui Denis a stârnit furie în comunitate, unii locuitori fiind de părere că vina i-ar aparține primăriei, pentru că ține închise terenul și poarta școlii. De altfel, tragedia s-a produs chiar pe drumul dintre terenul de fotbal, împrejmuit cu un gard înalt, şi curtea şcolii.

Primarul Nicolae Stancu respinge însă acuzaţiile şi susține că ambele erau deschise, deși era aproape miezul nopții când s-a petrecut tragedia. Într-o postare pe Facebook, duminică dimineaţa, acesta a scris:

ADVERTISEMENT

“Aș dori să va aduc la cunoștință următoarele aspecte, cu toate că nu era momentul, dar văd că pe baza acestei tragedii, întâmplată in comuna Cochirleanca și pe seama durerii fără margini a acestei familii, se încearcă să fie transformat acest lucru in ceva politic.

Am văzut din acele postări, care au fost induse, idee venită de la un om infect, cu caracter josnic , cum se vehiculează aspectul gardului școlii sau a terenului de sport Cochirleanca. După cum știe toată lumea , aceste garduri au fost construite de peste 30 de ani , așa era modelul lor conceput atunci, nu are nimeni nici o vină.

ADVERTISEMENT

Am vorbit mai devreme cu directorul școlii Cochirleanca, care mi-a spus că poarta de intrare in curtea școlii Cochirleanca este deschisă non stop, acea poartă nu se Închide niciodată, pentru ca in holul de intrare al școlii se adună copii in fiecare seară și socializează, ba mai mult, terenul de sport de la Cochirleanca nu are program, este deschis non-stop, acest lucru îl pot confirma toți copilașii care joaca fotbal si la ora 2 noaptea, in fiecare zi sunt copii pe acest teren, de dimineața până noaptea târziu.

Haideți să fim alături sufletește , de durerea fără margini a familiei greu incercată și să lăsăm deoparte alte răutăți , care nu țin de acest lucru. Dumnezeu să îl odihneasca in pace!”.

ADVERTISEMENT
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră...
Locul din România care pare rupt din filmele SF. E la o oră şi jumătate de Bucureşti, iar intrarea costă doar 45 de lei
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România:...
”Fratele” lui Adi Mutu a ajuns de nerecunoscut și a venit în România: ”Uitați-vă la mine, din cauza voastră sunt așa”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o...
„Crăciunul african” din Oltenia, pentru care s-au cheltuit sume aiuritoare. Explicația primarului: „S-o dăm pe partea de Europe Style”
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se...
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o...
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o Rusie fără Putin
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!