Life

A murit Mark Margolis, celebrul actor din Breaking Bad. Avea 83 de ani

A murit Mark Margolis, celebrul actor din Breaking Bad din Better Call Saul. Acesta avea 83 de ani și se confrunta cu niște probleme.
05.08.2023 | 00:35
A murit Mark Margolis celebrul actor din Breaking Bad Avea 83 de ani
A murit Mark Margolis, celebrul actor din Breaking Bad. Foto Captură film
ADVERTISEMENT

A murit Mark Margolis, celebrul actor din Breaking Bad. Acesta s-a stins din viață la spital, fiindu-i alături fiul și soția lui.

A murit Mark Margolis, celebrul actor din Breaking Bad

Celebrul actor avea probleme de sănătate și era internat în spital. Acesta a suferit din cauza problemelor sale care au rămas nemenționate.

ADVERTISEMENT

Mark Margolis s-a stins din viață la Spitalul Mount Sinai din New York. Cele mai dragi persoane i-au fost aproape în momentul trecerii în neființă.

Mark Margolis a jucat în peste 60 de filme, dar a devenit cu adevărat cunoscut pentru rolul său din serialul fenomen Breaking Bad. Colegii săi au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Mark mă făcea să râd de fiecare dată când eram împreună pe platou”, a scris scenaristul Thomas Schnauz, care a lucrat cu actorul atât la Breaking Bad, cât și la Better Call Saul, scrie BBC.

Cine a fost Mark Margolis. A jucat în filme celebre

Mark Margolis a fost un actor american, cunoscut pentru numeroasele sale apariții în film, televiziune și teatru. S-a născut pe 26 noiembrie 1939 în Philadelphia, Pennsylvania, SUA.

ADVERTISEMENT

El a avut o carieră lungă și diversificată în industria cinematografică și televizuală, jucând într-o varietate de roluri memorabile. Totuși, a devenit cunoscut la nivel internațional pentru rolul deja menționat a lui Hector Salamanca.

Mark Margolis este adesea recunoscut pentru colaborările sale cu regizorul Darren Aronofsky. El a apărut în filme precum “Pi” (1998), “Requiem for a Dream” (2000). Dar și în “The Fountain” (2006) și “Black Swan” (2010), în care a interpretat personaje semnificative.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale lui Margolis este cel al lui Hector Salamanca în serialul de televiziune “Breaking Bad” (2008-2013) și în prequelul său, “Better Call Saul” (2015-prezent).

Personajul său, Hector Salamanca, este un membru al cartelului de droguri și este cunoscut pentru utilizarea unui clopoțel pentru a comunica într-un mod unic din cauza unei dizabilități.

Personajul său este considerat a avea o prezență puternică și care influențează în mod semnificativ povestea și personajele din “Breaking Bad”.

Mark Margolis în acest rol a fost foarte lăudat pentru capacitatea sa de a transmite multe emoții și semnificații prin mijloace limitate de comunicare.

ADVERTISEMENT
Tags: