Life

A murit pe scenă! Deces șocant în timpul unui concert

Un artist a murit pe scenă, în timpul unui concert. Cântărețul avea doar 54 de ani, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.
24.09.2023 | 21:54
A murit pe scena Deces socant in timpul unui concert
Un artist a murit pe scenă, în timpul unui concert. Sursa foto: operabase.com, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cântăreț a murit pe scenă în timp ce susținea un concert. S-a prăbușit în fața tuturor, iar medicii nu au mai reușit să-l salveze. Avea doar 54 de ani.

Un artist a murit pe scenă, în timpul unui concert

Vineri, baritonul argentidian Alejandro Meerapfel și-a pierdut viața chiar pe scenă, în timpul unui concert pe care l-a susținut la festivalul de muzică barocă din Ambronay, Franța.

ADVERTISEMENT

Artistul a suferit un atac de cord, iar medicii nu au mai avut ce să facă pentru a-l salva. După tragedie, spectacolul a fost întrerupt, iar publicul a fost evacuat, conform publicației Ouest France, citată de news.ro.

“Un bărbat în vârstă de 54 de ani, membru al trupei de pe scenă, a decedat ca urmare a unei stări de rău în timpul spectacolului”, a transmis sâmbătă Serviciul Departamental de Pompieri şi Salvatori din Ain.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, cântărețul a concertat de mai multe ori  în Abbatiale din Ambronay. “Suntem şocaţi de moartea sa subită”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea Centrului Cultural din Ambronay.

În momentul în care cântărețul s-a prăbușit pe scenă, Grupul Cappella Mediterranea şi Corul de Cameră din Namur, aflate sub conducerea dirijorului Leonardo García Alarcón, originar din Argentina. Concertul era difuzat de France Télévisions pe Culturebox.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul artist care a murit pe scenă

În urmă cu câteva luni, un alt cântăreț și-a dat ultima suflare chiar în momentul în care era pe scenă. Big Pokey, un rapper cunoscut în SUA, pe numele real Milton Powell, s-a prăbușit în fața spectatorilor.

Cântărețul avea doar 45 de ani și susținea un concert în Houston. Cauza morții nu a fost dezvăluită, însă un purtător de cuvânt al rapperului a transmis un scurt mesaj prin care a fost anunțat decesul. Big Pokey a căzut brusc la podea.

ADVERTISEMENT

“Orașul Houston transmite rugăciunile și condoleanțele familiei și prietenilor legendarului rapper #BigPokey”, a scris atunci primarul din Houston pe rețelele sociale.

De asemenea, în martie 2023, un cântăreț de numai 28 de ani a murit după ce a căzut pe scenă, în timpul unui concert din cadrul ubui festival de muzică din Africa de Sud. Rapperul Costa Titch a fost transportat la spital, însă nu a mai fi putut fi salvat.

ADVERTISEMENT
Tags: