Life

Veste groaznică despre Rona Hartner. Artista e pe moarte: „Să ne rugăm pentru ea!”

Veste groaznică despre Rona Hartner! Fratele cântăreței a confirmat postarea făcută de sora ei, pe pagina de Facebook, cum că e în stare gravă.
22.11.2023 | 18:34
Veste groaznica despre Rona Hartner Artista e pe moarte Sa ne rugam pentru ea
Rona Hartner, în stare gravă la spital. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Veste tristă despre Rona Hartner! Artista este internată în stare gravă la spital. Pe pagina de Facebook a cântăreței, sora acesteia a scris că situația este una destul de gravă.

Rona Hartner, pe moarte, la spital

Recent, artista a dezvăluit pentru FANATIK că depășise cu bine problemele de sănătate, după ce fusese diagnosticată din nou cu un cancer, având metastaze la creier. Din nefericire, situația s-a agravat din nou, foarte curând.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, starea Ronei Hartner s-a schimbat la 180 de grade. Fratele cântăreței stabilite în Franța a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că Rona e într-o situație foarte gravă, la spital, și că toată familia este alături de ea în aceste moment.

Fratele artistei: „Să ne rugăm pentru ea”

„Pot să confirm ce a scris sora  pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste momente. Ea este la spital acum.

ADVERTISEMENT

Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul. Din păcate, situația nu e ok deloc”, a declarat fratele cântăreței Ronei Hartner pentru FANATIK.

„Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu vă răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile. Vrem să fim cu ea și fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la El”, a scris sora Ronei Hartner pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plământ, însă metastazele la creier i-au îngreunat situația. Toată vara a fost sub tratament medical și, la un moment dat, artista a spus că a depășit situația critică. Din păcate, miracolul nu a durat mult, iar acum toți apropaiții se roagă pentru încă o minune.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

ADVERTISEMENT

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, povestea Rona Hartner pe 3 octombrie, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT