Life

A murit și s-a trezit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Povestea unui bărbat a devenit virală: ”M-am culcat sâmbătă, m-am trezit joi”

Un bărbat a murit, apoi s-a trezit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A avut parte de o experiență neașteptată, iar povestea lui a ajuns virală.
30.06.2023 | 09:51
A murit si sa trezit ca si cum nimic nu sar fi intamplat Povestea unui barbat a devenit virala Mam culcat sambata mam trezit joi
Un bărbat a murit și s-a trezit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sursa foto: Freepik/DCStudio
ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit și s-a trezit după câteva zile, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar povestea lui a devenit virală. Acesta a vorbit depsre experiența prin care a trecut.

Povestea unui bărbat care a murit și s-a trezit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

Povestea unui australian a devenit virală după ce acesta a fost în moarte clinică, după care medicii l-au readus la viață. Alistair Blake, în vârstă de 61 de ani, le-a povestit oamenilor ce i s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

În timp ce dormea alături de soția sa, Melinda, bărbatul a intrat în stop cardiac. La scurt timp, partenera sa a început manevrele de resuscitare, după care a chemat ambulanța.

Paramedicii au sosit la fața locului și l-au resuscitat și ei pe bărbat. Aceștia chiar au folosit un defibrilator pentru a-i administra șocuri electrice, însă acestea nu au avut niciun efect. Alistair a fost în moarte clinică timp de 90 de minune.

ADVERTISEMENT

Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața acestuia. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru el, care a trecut printr-o experiență total neașteptată. Australianul nu-și amintește nimic din ce s-a întâmplat, inclusiv cum a ajuns la spital și ce s-a întâmplat până în momentul în care s-a trezit.

“Din punct de vedere tehnic, am fost mort timp de 90 de minute. Îmi amintesc că m-am culcat sâmbătă seara, iar următorul lucru pe care mi-l amintesc a fost că m-am trezit joi dimineață, în timp ce mă mutau de la Terapie Intensivă la Chirurgie Cardiovasculară.

ADVERTISEMENT

Creierul meu pur și simplu a blocat ceea ce s-a întâmplat între aceste două momente”, a povestit Alistair Blake, citat de publicația Daily Star.

Mai multe persoane au vrut să știe dacă Blake a văzut ceva anume în timp ce se afla “dincolo”. Spre surprinderea tuturor, australianul nu a văzut nimic.

ADVERTISEMENT

“Mulți oameni mă întreabă dacă am văzut ceva. Nu, nu am văzut nimic. Fără lumini puternice, nimic de genul acesta. Nu știu ce este acolo, dar nu mă deranjează asta, atât timp cât sunt în formă și sunt sănătos”, a explicat acesta.

Ce a învățat bărbatul după această întâmplare

După ce a trecut printr-o asemenea experiență, bărbatul a făcut câteva schimbări radicale în viața sa. Acesta își petrece mai mult timp alături de cei dragi și a făcut modificări inclusiv în stilul de viață.

“Acum am o abordare total diferită a vieții. Mi-am redus numărul de ore de lucru și încerc să stau mai mult cu familia și prietenii. Obișnuințele mele alimentare s-au schimbat. Mănânc mai sănătos și fac mai multă mișcare”, a spus Blake.

ADVERTISEMENT