News

A murit sub ochii mamei sale. Un copil de doar 8 ani s-a înecat în apele Mării Negre

Un copil în vârstă de 8 ani din România s-a înecat în apropiere de stațiunea bulgărească Elenite, într-o zonă nesupravegheată.
22.08.2023 | 19:32
A murit sub ochii mamei sale Un copil de doar 8 ani sa inecat in apele Marii Negre
Tragedie în Elenite: Un băiețel de 8 ani din România s-a înecat într-o zonă fără salvamari. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Tragedie în stațiunea bulgărească Elenite: Un copil în vârstă de opt ani din România s-a înecat în absența salvamarilor. Incidentul a avut loc într-o zonă nesupravegheată de salvamari, transmit polițiștii bulgari.

Un copil de 8 ani s-a înecat în Bulgaria

Potrivit autorităților, băiatul se afla în apă alături de mama sa și fratele său mai mic atunci când s-a produs tragedia. Valurile puternice l-au târât în larg pe copilul care se afla pe o saltea gonflabilă, iar mama a luptat să îl tragă înapoi la mal, dar fără succes. Disperată, femeia a dus copilul mai mic pe mal și a solicitat ajutorul angajaților unei firme de închiriat skijeturi aflată în apropiere.

ADVERTISEMENT

Angajații firmei au intervenit prompt, ieșind cu skijeturile în larg pentru a căuta băiatul dispărut. După o căutare dificilă, aceștia au constatat că băiețelul se înecase.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost adus pe plajă, iar autoritățile cercetează cazul. Cadavrul va fi transportat pentru autopsie la Secția de Medicină Legală din cadrul Spitalului General Universitar din Burgas, în scopul stabilirii exacte a cauzei decesului.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 30 de ani a murit după ce a căzut în Someș

O tragedie a zguduit municipiul Cluj-Napoca, unde un tânăr în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut în apele râului Someș. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de luni, 31 iulie. Tânărul s-a înecat în zona Parcului Rozelor, în ciuda eforturilor de resuscitare depuse de către angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) prezenți la fața locului.

Potrivit autorităților, bărbatul a fost observat căzând în apele Someșului în apropiere de Parcul Rozelor. Echipa de intervenție de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca a acționat rapid, reușind să-l scoată din apă, dar din nefericire tânărul se afla deja în stop cardio-respirator. În pofida manevrelor de resuscitare efectuate, viața lui nu a putut fi salvată și a fost declarat decedat în jurul orei 09:30.

ADVERTISEMENT

Deși autoritățile au intervenit prompt și au depus eforturi pentru salvarea tânărului, circumstanțele exacte ale acestei tragedii nu sunt încă cunoscute. Nu se poate stabili cu precizie dacă a fost vorba de un accident sau dacă acesta a fost rezultatul unei acțiuni intenționate.

“Duminică, la ora 21,10, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în municipiul Focşani, o femeie a căzut de pe un bloc. Cu ocazia deplasării la faţa locului a fost identificată o persoană în vârstă de 55 ani, care nu mai prezenta semne vitale.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc fapta şi luării măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

ADVERTISEMENT
Tags: