News

Tânăr de 30 de ani, mort după ce a căzut în Someș

Un tânăr de doar 30 de ani a murit înecat, luni dimineață, în Cluj-Napoca. Bărbatul a căzut în râul Someș, în zona unui parc din oraș.
31.07.2023 | 11:08
Tanar de 30 de ani mort dupa ce a cazut in Somes
Un tânăr de 30 de ani s-a înecat în Someș. Incidentul, raportat în zona unui parc din Cluj. Sursa foto (ilustrativ): presasm.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în municipiul Cluj-Napoca, acolo unde un tânăr de 30 de ani a murit după ce a căzut în râul Someș. Evenimentul dramatic a fost consemnat luni, 31 august, la primele ore ale dimineții.

Un tânăr de 30 de ani s-a înecat în Someș. Incidentul, raportat în zona unui parc din Cluj

Bărbatul a căzut în apele Someșului, în zona Parcului Rozelor. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de angajații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) deplasați la fața locului, bărbatul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat mort.

ADVERTISEMENT

Când a fost scos din apele râului, tânărul se afla în stop cardio-respirator şi au fost aplicat manevre de resuscitare. Era însă mult prea târziu. Încă nu se cunosc detalii despre această tragedie. Nu se știe dacă este un accident sau o posibilă sinucidere.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a salva o persoană care a căzut în Someș, în apropiere de Parcul Rozelor. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 30 de ani, scos din apă de către pompieri.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, acesta se află în stop cardio-respirator și se aplică manevre de resuscitare”, a transmis ISU Cluj, într-un prim mesaj. În jurul orei 09:30, cei de la ISU au revenit și au anunțat că bărbatul a fost declarat mort. ”A fost declarat decesul victimei. La misiune au luat parte o autospecială și o ambulanță SAJ”, a adăugat ISU Cluj, citat de Monitorul de Cluj.

Tragedie și în Vrancea. O femeie a căzut de pe un bloc, la Focșani

Un caz tragic a fost consemnat și în Vrancea. În municipiul Focșani, o femeie în vârstă de 55 de ani a murit după ce a căzut de pe un bloc. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Duminică, la ora 21,10, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în municipiul Focşani, o femeie a căzut de pe un bloc. Cu ocazia deplasării la faţa locului a fost identificată o persoană în vârstă de 55 ani, care nu mai prezenta semne vitale.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc fapta şi luării măsurilor legale ce se impun”, spune IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Medicii deplasați la locul incidentului nu au mai putut face nimic.”Am identificat o victimă în vârstă de 55 ani aflată în stop cardio-respirator, fără indicaţie de resuscitare, leziunile fiind incompatibile cu viaţa provocate prin cădere de la o înălţime de aproximativ 24 metri. Medicul a constatat decesul victimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, Gabriela Moroş. Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru necropsie.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Povestea omului din spatele cortinelor iUmor. Andreas Petrescu, în afara show-ului de televiziune
Povestea omului din spatele cortinelor iUmor. Andreas Petrescu, în afara show-ului de televiziune
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor