Life

A născut de curând și și-a revenit spectaculos. Cum arată Ameri Nasrin

Frumoasa prezentatoare Ameri Nasrin s-a recuperat senzațional după ce a născut. Are o siluetă demnă de invidiat pe care și-a etalat-o la botez
10.09.2023 | 13:38
A nascut de curand si sia revenit spectaculos Cum arata Ameri Nasrin
Ameri Nasrin, silueta spectaculoasă după naștere. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin arată de milioane după naștere. Celebra prezentatoare TV și-a botezat fiul, pe micuțul Nicholas cu mare fast, iar nașii au fost Valentina Pelinel și Cristi Borcea. La doar 3 luni după ce a născut, prezentatoarea arată demențial. Iar cu ocazia botezului, și-a etalat silueta de invidiat în ținute spectaculoase.

Ameri Nasrin, siluetă spectaculoasă după naștere

Frumoasa prezentatoare TV a fost o apariție de milioane la botezul fiului ei și al soțului său, Florin. Bruneta a strălucit și la propriu și la figurat, însă este de admirat faptul că la doar 3 luni după ce a născut a reușit să arate la fel ca înainte de sarcină. Nu știm care este secretul lui Nasrin, dar cert este că are o siluetă de invidiat.

ADVERTISEMENT

La botezul micuțului Nicholas, fericita mămică a purtat o rochie argintie, lungă, care îi lăsa la vedere picioarele tonifiate. A accesorizat rochia cu bijuterii strălucitoare, însă cel mai prețios accesoriu purtat de prezentatoare a fost zâmbetul. Nici nașii nu au fost mai prejos. Frumoasa Valentina Pelinel a ales o rochie verde pal, iar Cristi Borcea a optat pentru nuanțe pământii la costumul care îi venea de minune.

Ameri Nasrin, botez de zile mari alături ne nașii Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Fericitul eveniment a fost unul de-a dreptul spectaculos. Părinții micuțului au avut grijă ca totul să fie impecabil, de la decor, până la meniu. Iar Ameri Nasrin a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

“3 Septembrie 2023! O zi pe care nu o vom uita niciodată! Botezul îngerașului Nicholas! S-a lăsat cu ploaie, am avut și curcubeu, a fost cu emoții și cu lacrimi de bucurie! Am avut toți oamenii dragi și apropiați sufletului nostru alături de noi și le suntem profund recunoscători!

Bebe Nicholas a fost cuminte, s-a bucurat de petrecerea lui, a zâmbit încontinuu, dar și-a respectat și programul de somn. Unul prelungit, chiar!
Multumim nașilor noștri minunați, Valentina Pelinel și Cristi Borcea! Vă iubim! Mulțumim familiei și tuturor celor prezenți!
Bebe Nicholas vă îmbrățișează și vă trimite câte un zambet fiecăruia”, a scris Nasrin pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, mândră de finuțul Nicholas

Frumoasa soție a lui Cristi Borcea și-a luat în serios rolul de nașă. I-a fost alături lui Nasrin pe toată durata botezului și a imortalizat momente unice împreună cu familia. Iar pe lângă pozele postate de la fericitul eveniment, Valentina Pelinel a adăugat și un mesaj pentru finuțul ei.

„Să ne trăiești, Nicholas! Milan ne-a fost alături la creștinarea finuțului nostru și un curcubeu frumos s-a arătat pe cer! Să fie cu noroc!’, a scris Valentina Pelinel pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cât despre momentul creștinării fiului lui Ameri Nasrin și al soțului ei, Florin, nașa Valentina Pelinel a spus că micuțul a fost un adevărat erou.

“Bebelușul Nicholas e foarte cuminte. A plâns un pic la biserica pentru că îi era foame, dar s-a liniștit repede. A fost erou și la petrecere, unde a dormit mai tot timpul și a lăsat adulții să se distreze”, a declarat Valentina Pelinel pentru Click!

ADVERTISEMENT