News

A pierdut o avere la păcănele, după care a anunțat că a fost jefuit. Și-a rupt hainele ca să fie mai credibil

Un paznic al unei săli de păcănele a pierdut o avere în timp ce se juca la ”aparate” și s-a panicat, astfel că a înscenat un jaf.
13.10.2023 | 15:23
A pierdut o avere la pacanele dupa care a anuntat ca a fost jefuit Sia rupt hainele ca sa fie mai credibil
A pierdut o avere la păcănele, după care a anunțat că a fost jefuit. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Paznicul și-a rupt inclusiv hainele de pe el pentru a fi mai credibil, cu toate acestea polițiștii din Găești și-au dat seama că bărbatul de fapt nu a fost jefuit de nimeni. Asta, cu toate că tânărul în vârstă de 22 de ani le-a transmis polițiștilor că a fost oprit în trafic de doi necunoscuți, care l-au dat jos din mașină și i-au furat banii.

A pierdut o avere la păcănele, după care a anunțat că a fost jefuit

Conform Gazetadâmboviței.ro, la fața locului au ajuns mai mulți oameni ai legii alături de un tehnician criminalist și un câine de urmă, pentru a-i prinde pe ”făptașii” imaginari. Bărbatul s-a asigurat înainte de toate că își rupe hainele într-o zonă unde nu există camere de supraveghere, pentru a fi mai credibil.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, camerele de supraveghere l-au surprins cum a intrat într-o sală de jocuri, unde oamenii legii au aflat că acesta pierduse 5.000 de lei, bani care aparțineau societății unde lucra ca paznic. Confruntat cu realitatea, bărbatul a cedat și a recunoscut totul, iar acum va avea mai multe probleme, pe lângă cele cu legea.

”Persoana vătămată ar fi susținut că, în timp ce s-ar fi aflat la locul de muncă, într-un autoturism oprit pe strada Ac. Șerban Cioculescu, ar fi fost agresat fizic de două persoane necunoscute care ar fi avut fețele acoperite și care i-ar fi sustras 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT

În investigațiile efectuate, a rezultat că bărbatul, agent de pază la o societate comercială din Găești, în timpul programului de lucru, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi pierdut aproximativ 5.000 de lei, sumă care ar fi reprezentant încasările societății comerciale.

Ulterior, pentru a justifica lipsa banilor, acesta s-ar fi deplasat într-o zona nesupravegheată video, și-ar fi rupt hainele și a sesizat că a fost victima unei infracțiuni. Ținând cont de acțiunile bărbatului, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, sub coordonare unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

Între timp, un bărbat din Satu Mare și-a pierdut salariul la păcănele, însă s-a gândit că ar fi o idee bună să recupereze această sumă direct de la sursă. A ajuns la închisoare, fiind recidivist, conform presei locale. Sătmăreanul a furat 876 de lei de sub tejgheaua unei case de pariuri din Carei, nemulțumit că a pierdut la păcănele.

Angajata agenției povestește că în local a intrat o persoană de sex masculin, care a servit o cafea. Ulterior, se pare că bărbatul a chemat întăriri, pentru că în agenție au mai intrat doi bărbați. Femeia s-a speriat și a fugit în depozit, pentru că era aproape de ora 22:00, ora închiderii, de unde a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

După ce a sunat la Poliție și-a făcut curaj și s-a întors la bar și l-a prins în flagrant pe bărbat cum fura din casă bani. A constatat că acesta a luat 876 de lei, astfel că polițiștii l-au reținut pe individ. Hoțul de ocazie a povestit că a cheltuit toți banii furați pe băutură și alimente, iar acum a ajuns după gratii pentru un an și jumătate.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Fenomenul care poate arunca omenirea în era pre-digitală. Efectele pot fi devastatoare
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie