Life

A plecat de acasă să își caute tatăl, dar nu s-a mai întors niciodată. Ea este tânăra cu unghii roșii care a sfârșit aruncată pe câmp, fără suflare. Povestea ei s-a aflat 40 de ani mai târziu

S-a dus să își găsească părintele, dar nu a mai revenit acasă. Cine e adolescenta cu unghii roșii găsită moartă pe o pajiște. Numele ei a fost descoperit după 40 de ani.
21.12.2023 | 10:05
A plecat de acasa sa isi caute tatal dar nu sa mai intors niciodata Ea este tanara cu unghii rosii care a sfarsit aruncata pe camp fara suflare Povestea ei sa aflat 40 de ani mai tarziu
S-a dus să își găsească părintele, dar nu a mai revenit acasă. Cine e adolescenta cu unghii roșii găsită moartă pe o pajiște. Numele ei a fost descoperit după 40 de ani. Sursa foto: people.com / wikipedia.org. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

A plecat de acasă să își caute tatăl, dar nu s-a mai întors niciodată. Ea este tânăra cu unghii roșii care a sfârșit aruncată pe un câmp, fără suflare. Povestea ei s-a aflat 40 de ani mai târziu datorită unor investigații efectuate în amănunt.

S-a dus să își găsească părintele, dar nu a mai revenit acasă. Cine e adolescenta cu unghii roșii găsită moartă pe o pajiște. Numele ei a fost descoperit după 40 de ani

S-a dus să își găsească părintele, dar nu a mai revenit acasă. Cine e adolescenta cu unghii roșii găsită moartă pe o pajiște. Numele ei a fost descoperit după 40 de ani. Detalii despre tânăra cunoscută drept Sahara Sue Doe au fost făcute publice abia acum.

ADVERTISEMENT

Fata avea numai 19 ani când a plecat în căutarea tatălui biologic. Se întâmpla în anul 1979 când autoritățile din Statele Unite ale Americii au descoperit cadavrul pe un câmp, într-o zonă care în prezent este una dintre cele mai aglomerate din Las Vegas.

La autopsie s-a stabilit că a fost omorâtă, însă anchetatorii nu au reușit să o identifice mai bine de 40 de ani. În septembrie 2022 oamenii legii au apelat la un laborator privat de testare ADN, unde i s-a stabilit identitatea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de Gwenn Marie Story din Cincinnati, Ohio, care plecase de acasă împreună cu doi prieteni bărbați. Departamentul Poliției Metropolitane din Las Vegas a apelat la serviciile oferite de Othram, o companie americană specializată în analize de genealogie criminalistică.

Oamenii de știință au realizat „un profil ADN cuprinzător pentru femeie”, care a condus autoritățile la posibile rude care au furnizat mostre de ADN. Acestea au confirmat că Sahara Sue Doe este o adolescentă din Ohio dată dispărută în urmă cu mai bine de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Care este povestea tinerei cunoscute drept Sahara Sue Doe

Sahara Sue Doe are o poveste veche în spate, care a început în vara lui 1979 când a plecat de acasă însoțită de doi prieteni băieți. Adolescenta de 19 ani dorea să își găsească tatăl. De atunci familia nu a mai știut nimic de ea.

În același an, în luna august, trupul neînsuflețit avea să fie descoperit de un bărbat care se plimba pe câmp în zona dintre Sahara Avenue și Las Vegas Boulevard. Poliția spune că acesta este locul unde se afla hotelul și cazinoul El Rancho Vegas.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, oamenii legii își îndreaptă atenția spre cei doi prieteni care au însoțit-o pe Sahara Sue Doe în călătoria sa. Potrivit People, poliția nu a precizat până acum dacă aceștia au fost găsiți sau au calitatea de suspecți.

ADVERTISEMENT