News

Bătută până la moarte. Femeie de 76 de ani, găsită fără suflare în București. Cine e suspectul crimei

Caz extrem de grav în Sectorul 6 din București, acolo unde o femeie a fost bătută până la moarte. Un prim suspect a fost reținut.
24.11.2023 | 18:01
Batuta pana la moarte Femeie de 76 de ani gasita fara suflare in Bucuresti Cine e suspectul crimei
Femeie de 76 de ani, bătută până la moarte în Sectorul 6 din București. Un prim suspect a fost reținut. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Sectorul 6 din București, acolo unde o femeie de 76 de ani a fost bătută până la moarte. În urma acestui grav incident, un individ a fost reținut de polițiștii bucureșteni.

Femeie de 76 de ani, bătută până la moarte în Sectorul 6 din București. Un prim suspect a fost reținut

Conform unui comunicat emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB), în cursul zilei de vineri, Secția 20 de Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la un incident grav.

ADVERTISEMENT

La Serviciul Unic de Urgență era sesizat faptul că pe o stradă din Sectorul 6, o femeie ar fi bătută. În scurt timp, la adresa menționată de apelant s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției.

Oamenii legii au constat faptul că cele sesizate telefonic se confirmă. Aceștia au găsit în interiorul unei locuințe o victimă de sex feminin. Femeia se afla în stare de inconștiență.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au acordat de îndată primul ajutor. Dată fiind situația gravă constatată, agenții de la Secția 20 de Poliție au solicitat trimiterea unui echipaj cu personal medical.

Medicii de pe ambulanță ajunși la fața locului au aplicat procedurile de resuscitare. Din păcate, date fiind leziunile grave, nu s-a mai putut face nimic. Cei de la ISU au declarat decesul persoanei vătămate. Vorbim de o femeie în vârstă de 76 de ani.

ADVERTISEMENT

Un prim suspect al crimei ridicat de poliție

Asasinatul din Capitală are deja un prim suspect. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) mai precizează că, la scurt timp după depistarea faptei, polițiștii Secției 20 au sesizat, în zona unde a avut loc agresiunea, un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Poliția anunță că acest individ încerca să părăsească zona. A fost imediat imobilizat de oamenii legii. În ceea ce privește trupul persoanei decedate, acesta va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, informează cei de la DGPMB.

ADVERTISEMENT