News

A plecat la colindat și s-a ales cu un cuțit în spate. Cea care l-a înjunghiat a fost o femeie care îl invitase în casă

Un caz șocant s-a petrecut, în prima seară de Crăciun, în județul Brăila. Un tânăr de 19 ani, plecat la colindat, s-a ales cu un cuțit în spate. O femeie l-a înjunghiat.
26.12.2022 | 17:13
A plecat la colindat si sa ales cu un cutit in spate Cea care la injunghiat a fost o femeie care il invitase in casa
Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat de o femeie pe care a colindat-o. De la ce a plecat incidentul. Sursa foto (ilustrativ): bzi.ro
ADVERTISEMENT

O seară de Crăciun care părea liniștită a avut un final dramatic într-o comună din județul Brăila.

Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat de o femeie pe care a colindat-o. De la ce a plecat incidentul

Un băiat de 19 ani a plecat la colindat în localitatea Racovița. La un moment dat, niște localnici l-au invitat în locuință pentru a-l omeni cu băutură.

ADVERTISEMENT

După mai multe pahare, între colindător și persoanele vizitate au avut loc o serie de discuții în contradictoriu.

În momentul în care a părăsit locuința unde tocmai fusese invitat să ciocnească un pahar, tânărul s-a ales cu un cuțit înfipt în spate.

ADVERTISEMENT

Autoarea acestui gest șocant a fost concubina proprietarului imobilului unde băiatul fusese primit în casă, o femeie de 45 de ani, scrie debrăila.ro.

”Aseară (n.r. duminică, 25 decembrie), în jurul orei 21:45, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca au fost sesizați prin apel la 112 de către un tânăr cu privire la faptul că a fost înjunghiat în spate cu un cuțit.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta a mers la colindat la casa unui bărbat din localitate, omul invitându-l în casă pentru a bea un pahar împreună de Crăciun.

În urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul consumului de alcool, în momentul plecării, tânărul a fost lovit în spate cu un cuțit de partenera bărbatului, în vârstă de 45 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT

Femeia acuzată de înjunghiere s-a ales cu dosar penal

Femeia de 45 de ani s-a ales dosar penal. Poliția continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În ceea ce-l privește pe tânărul de 19 ani, acesta a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Tot în județul Brăila, în aceeași seară de Crăciun, un bărbat de 36 de ani a fost lovit de o mașină condusă de un șofer beat. Acesta a fost lăsat să moară într-un șanț.

Autorul accidentului, un tânăr de 26 de ani, a fugit de la locul faptei. A fost prins și reținut pentru 24 de ore. Evenimentul s-a produs în comuna Roșiori.

ADVERTISEMENT