News

Un vasluian a fost înjunghiat mortal, chiar în microbuzul care-l ducea acasă din Germania

Un bărbat din Vaslui nu a mai reușit să se întoarcă acasă de la muncă, din Germania, găsindu-și sfârșitul în microbuzul care-l transporta.
20.12.2022 | 12:35
Un vasluian a fost injunghiat mortal chiar in microbuzul carel ducea acasa din Germania
Bărbatul ucis în microbuz. Foto: Vremea Nouă
ADVERTISEMENT

Victima a fost ucisă chiar de un consătean, cunoscut în comuna Popeni drept Dorel ”Mohorel”. Martori la eveniment, pasagerii din acest microbuz, care au asistați neputincioși la crimă.

Crimă într-un microbuz plin cu români

Potrivit martorilor, cei doi bărbați, victima și călăul său, s-au luat la ceartă după ce au consumat mai mult alcool. Fără să stea prea mult pe gânduri, Dorel ”Mohorel” și-a înjunghiat consăteanul.

ADVERTISEMENT

Ajunși de urgență la fața locului, medicii de pe ambulanță l-au stabilizat pe bărbat și l-au transportat la spital, însă aici a murit pe masa de operație. Bărbatul din Popeni era așteptat acasă de familie pentru a petrece sărbătorile.

Din păcate pentru aceștia, Crăciunul se va transforma în înmormântare. Potrivit Vremea Nouă, cei doi bărbați s-au luat la bătaie înainte după o ceartă mai aprigă, după care totul s-a terminat cu un cuțit înfipt în pieptul victimei.

ADVERTISEMENT

Victima, pe numele său Ionuț, a ajuns în stare gravă la Spitalu Județean din Brașov, după cere a fost transportat cu elicopterul la Institutul de Cardiologie din Târgu Mureș. Criminalul a fost reținut și va răspunde în fața legii pentru infracțiunea de omor calificat.

”La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna există un dosar penal în legătură cu acest incident, există o persoană care este cercetată pentru omor calificat, fiind reținut pentru 24 de ore. Din datele deținute de noi în urma cercetărilor, incidentul s-a petrecut în mașina cu care erau transportați, în timp ce rulau pe raza comunei Ozan, județul Covasna.

ADVERTISEMENT

Victima a suferit o leziune incompatibilă cu viața și s-a stins la spitalul din Târgu Mureș, unde a fost transportat cu elicopterul”, a transmis Cosmin Andras, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna.

Criminalul ar fi cunoscut în sat drept un personaj ”individ dubios și recidivist”, cel puțin asta ar susține sătenii. Acesta își va aștepta sentința, în arest, dacă judecătorii vor decide să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Între timp, familia lui Ionuț se pregătește de înmormântare, însă drama e mare în condițiile în care bărbatul era considerat stâlpul familiei și cel care le asigura rudelor un trai decent, prin munca sa depusă în Germania.

ADVERTISEMENT