News

A plecat să-și ia o cafea și nu s-a mai întors. Alin, tatăl unui bebeluș de 8 luni, găsit mort în apele unui râu

Alin, un tânăr de 26 de ani dat dispărut de câteva zile, a fost găsit mort în apele unui râu din județul Gorj. Acesta lasă orfan de tată un bebeluș de 8 luni.
08.03.2024 | 18:57
A plecat sasi ia o cafea si nu sa mai intors Alin tatal unui bebelus de 8 luni gasit mort in apele unui rau
Alin, un tânăr de 26 din Gorj, a fost găsit mort într-un râu. Un bebeluș de 8 luni a rămas orfan de tată. Sursa foto: gorjtv.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Final tragic pentru Alin, un tânăr de doar 26 de ani care fusese dat dispărut de familie în urmă cu cinci zile. Bărbatul a fost găsit mort, vineri, în apele unui râu din Gorj.

Alin, un tânăr de 26 din Gorj, a fost găsit mort într-un râu. Un bebeluș de 8 luni a rămas orfan de tată

Din informațiile familiei, Alin ar fi plecat de acasă duminică, 3 martie. I-a spus soției sale că merge să bea o cafea. Din acel moment, nimeni nu a mai știut nimic de el. În zadar, soția și părinții au încercat să îl sune. Telefonul său suna, însă Alin nu mai răspundea. Polițiștii l-au dat în urmărire la nivel național.

ADVERTISEMENT

Părinții tânărului mai spuneau, înainte ca fiul lor să fie găsit mort, că acesta era un băiat liniștit, care nu se certase cu nimeni. Tocmai de aceea, nu-și explică cele întâmplate recent.

L-am văzut ultima dată duminică la ora 10 dimineața. A luat doi lei de acasă, de o cafea, și două țigări și a ieșit pe ușa apartamentului nostru. Mi-a spus că revine în maxim două ore, după ce bea o cafea.

ADVERTISEMENT

L-am așteptat toată ziua dar nu s-a întors. L-am sunat de sute de ori pe telefonul lui care, culmea, sună și astăzi dar nu răspunde nimeni. I-am trimis sute de mesaje. El nu avea nicio problemă cu familia, nu s-a certat cu nimeni.

Nu ne explicăm unde a dispărut. L-am căutat noi, cu niște prieteni, prin tot orașul. Nu este stradă pe care să nu fi căutat, persoană pe care să o fi întâlnit fără să o fi întrebat de el. Am întrebat la magazine.

ADVERTISEMENT

Luni ar fi fost văzut la un magazin de la blocurile turn. Am cerut eu camerele, deși asta trebuia să facă poliția, dar din păcate, pista a fost greșită. Fiul meu nu apare pe camerele unității”, a spus tatăl lui Alin, pentru Gorj TV.

Vineri, trupul neînsuflețit al tânărului de 26 de ani din municipiul Târgu Jiu a fost găsit în albia râului Amaradia, pe raza municipiului Târgu Jiu. Moartea tânărului lasă în urmă o soție îndurerată și un bebeluș de 8 luni orfan de tată.

ADVERTISEMENT

Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă, urmând a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT