News

Sfârșit cumplit pentru un student din Republica Moldova, venit la facultate în Timișoara. Tânărul a fost găsit mort într-un râu

Un student din Republica Moldova, venit la Timișoara, a fost găsit decedat în râul Bega. Tânărul tocmai își sărbătorise ziua de naștere.
21.02.2024 | 13:19
Sfarsit cumplit pentru un student din Republica Moldova venit la facultate in Timisoara Tanarul a fost gasit mort intrun rau
Student din Republica Moldova, găsit mort într-un râu. colaj Fanatik/ Foto captură Opinia Timișoarei
ADVERTISEMENT

Un student din Republica Moldova, venit la facultate în Timișoara, a fost găsit mort în râul Bega. Tragedia a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, băiatul fiind văzut de alți doi studenți când a intrat în apă.

Student din Republica Moldova, găsit mort într-un râu

Un apel la 112 anunța, miercuri dimineața, în jurul orei 4, că o persoană a intrat în apele râului Bega, din zona Parcul Copiilor din Timişoara. La fața locului au ajuns reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.

ADVERTISEMENT

Cei care l-au văzut pe tânărul, în vârstă de 19 ani, sunt chiar doi colegi ai acestuia. Nu se știe în ce circumstanțe se aflau în zona respectivă ori dacă erau împreună cu victima. Cert este că cei doi au alertat de urgență autoritățile, văzându-l pe student în apă.

„În data de 21.02.2024, la ora 04:18, am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane din râul Bega, în zona Parcul Copiilor din Timişoara.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu două autospeciale şi două bărci, şi un echipaj SMURD. A fost solicitat sprijinul scafandrilor din judeţele Arad şi Hunedoara”, a informat ISU Timișoara.

Tânărul tocmai își sărbătorise ziua de naștere

La scurt timp, tânărul de 19 ani a fost găsit de scafandri și scos din râu. Medicii de pe ambulanță au început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, băiatul nu a răspuns eforturilor cadrelor medicale de a-l salva.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, studentul a fost declarat decedat. Este vorba despre un tânăr din Republica Moldova. Presa locală notează că băiatul tocmai își sărbătorise ziua de naștere împreună cu prietenii.

De altfel, anchetatorii iau în calcul ipoteza conform căreia s-ar fi aflat sub influența alcoolului și ar fi căzut accidental în apă. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Cercetările continuă, în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe a avut loc această tragedie. Rămâne de văzut dacă a fost vorba despre un accident sau a fost un act suicidal.

ADVERTISEMENT