News

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Sibiu. Dat dispărut de două luni dintr-un azil, a fost găsit mort într-un pârâu

Un bărbat din Sibiu a sfârșit într-un mod cumplit. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală.
08.01.2024 | 19:31
Sfarsit cumplit pentru un barbat din Sibiu Dat disparut de doua luni dintrun azil a fost gasit mort intrun parau
Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Sibiu. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Sibiu, care a fost dat dispărut dintr-un azil în urmă cu două luni. Omul, în vârstă de 73 de ani, din Ocna Sibiului a fost găsit decedat într-un pârâu, în localitatea Topârcea.

Sfârșit cumplit. Un bărbat din Sibiu, descoperit decedat într-un pârâu

Potrivit polițiștilor, bătrânul locuia într-un azil. Însă, încă din luna noiembrie fusese dat dispărut de reprezentanții instituției. Pe 16 noiembrie, bărbatul ar fi plecat într-o locație necunoscută.

ADVERTISEMENT

Deși oamenii legii au fost anunțați încă de atunci cu privire la dispariție, omul nu a fost găsit până acum. Din nefericire, trupul său neînsuflețit a fost descoperit, vineri, 5 ianuarie, de un bărbat. Cadavrul zăcea într-un pârâu.

Șocat, localnicul a sunat la 112. La fața locului au ajuns atât polițiști, cât și reprezentanți ai Serviciului de Medicină Legală din Sibiu. Conform acestora, cadavrul victimei era parțial în putrefacție.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor, autoritățile au aflat că, de fapt, omul găsit decedat era bătrânul de 73 de ani, dat dispărut din centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Topârcea, din județul Sibiu.

Deocamdată, nu se știe în ce circumstanțe s-a produs decesul bărbatului. Trupul său a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală din Sibiu. În urma necropsiei, se va stabili cum a murit bătrânul de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat a fost găsit mort în Portul Tomis din Constanța

Un alt bărbat a fost găsit mort, duminică, în Portul Tomis din Constanța. Este vorba despre un om de 56 de ani, al cărui trup a fost descoperit plutind în apa mării. Echipajele de intervenție ajunse la locul solicitării nu au putut face nimic pentru a-l salva, fiind deja decedat.

„Am intervenit în Portul Tomis, la o persoană care plutea, posibil înecată, cu un echipaj de stingere și un echipaj în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

ADVERTISEMENT

Persoana de sex masculin, în vârstă de aproximativ 56 de ani. A fost declarată decedată de medicul de pe ambulanța SAJ”, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, lt. Anamaria Stoica.

 

ADVERTISEMENT
Tags: