Life

A pus zeamă de lămâie pe buretele de vase și s-au propus minuni. Trucul știut de gospodinele pricepute

A stors puțină zeamă de la o lămâie pe buretele de vase. Metoda simplă și interesantă cunoscută numai de femeile iscusite.
05.03.2024 | 12:50
A pus zeama de lamaie pe buretele de vase si sau propus minuni Trucul stiut de gospodinele pricepute
A stors puțină zeamă de la o lămâie pe buretele de vase. Metoda simplă și interesantă cunoscută numai de femeile iscusite. Sursa foto: pexels.com
ADVERTISEMENT

A pus zeamă de lămâie pe buretele de vase și s-au propus minuni. Trucul știut de gospodinele pricepute. Acest pont este foarte popular în rândul doamnelor atunci când se apucă de curățenia generală de primăvară.

A stors puțină zeamă de la o lămâie pe buretele de vase. Metoda simplă și interesantă cunoscută numai de femeile iscusite

A stors puțină zeamă de la o lămâie pe buretele de vase. Metoda simplă și interesantă este cunoscută numai de femeile iscusite pentru a face ordine și disciplină în întreaga gospodărie, dar mai ales în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Foarte multă lume știe că citricele au proprietăți antibacteriene și antiseptice, așa că nu este de mirare că sunt folosite adesea în curățenie. Dacă se folosesc pentru buretele de vase au rolul de a distruge bacteriile și germenii.

De asemenea, zeama de la lămâie asigură igiena maximă a farfuriilor, oalelor sau a tacâmurilor. În plus, îndepărtează mirosurile neplăcute, cum ar fi cel de pește sau usturoi, datorită acțiunii sale de neutralizare.

ADVERTISEMENT

Totodată, face ca vasele să fie pregătite pentru utilizare imediat după spălare. Specialiștii mai spun că trucul este ideal pentru dizolvarea grăsimii și a reziduurilor alimentare. Un burete cu puțină zeamă de lămâie îndepărtează mai ușor murdăria.

Datorită prețului destul de mic și accesibil pentru toate buzunarele lămâia reprezintă o soluție ecologică și economică. În felul acesta gospodinele pricepute reușesc să pună bani deoparte, fără a mai apela la detergenții scumpi din comerț.

ADVERTISEMENT

Zeama de lămâie este o alternativă naturală, fără substanțe chimice nocive. Mai mult decât atât, citricele sunt benefice pentru pielea mâinilor pentru că au în compoziția lor vitamina C și alte substanțe nutritive.

Lămâia, un remediu perfect anti-îmbătrânire

Lămâia reprezintă un remediu perfect anti-îmbătrânire, fiind considerat de foarte multă lume un medicament antiseptic natural. În situația în care se amestecă cu puțină apă și miere este un tratament bun pentru piele.

ADVERTISEMENT

Cele trei ingrediente redau strălucirea sănătoasă a pielii. De asemenea, reduc și previn apariția ridurilor. Citricele ajută organismul uman să producă colagen. O altă proprietate a lămâilor este faptul că întărește sistemul imunitar.

ADVERTISEMENT
Tags: