Life

A renunțat la un simplu aliment și a slăbit 45 de kilograme într-un timp scurt. Mulți nu credeau că e posibil

A scos din alimentație un produs banal și a reușit să elimine 45 de kilograme în scurtă vreme. Multora nu le-a venit să creadă.
19.08.2023 | 15:10
A renuntat la un simplu aliment si a slabit 45 de kilograme intrun timp scurt Multi nu credeau ca e posibil
A scos din alimentație un produs banal și a reușit să elimine 45 de kilograme în scurtă vreme. Multora nu le-a venit să creadă. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

A renunțat la un simplu aliment și a slăbit 45 de kilograme într-un timp scurt. Mulți nu credeau că e posibil. Bărbatul de 39 de ani a suferit o transformare uimitoare care i-a adus primul loc la concursul Submit Your Fit.

A scos din alimentație un produs banal și a reușit să elimine 45 de kilograme în scurtă vreme. Multora nu le-a venit să creadă

A scos din alimentație un produs banal și a reușit să elimine 45 de kilograme în scurtă vreme. Multora nu le-a venit să creadă asta. Este povestea lui Beau Griffin, originar din Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mărturisit că toată viața a fost supraponderal și chiar era încurajat de părinți să fie egoist când vine vorba de mâncare. În anul 2014 ajunsese să cântărească 300 de kilograme, lucrurile fiind scăpate radical de sub control.

„Sinuciderea mi-a trecut prin minte o dată sau de două ori pentru că simțeam că sunt o povară pentru familia mea. Devenea deprimant. Am avut câteva gânduri negative în acel moment.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu a durat prea mult. Mi-am zis: «Nu asta este soluția. Trebuie să găsesc altceva!»”, a mărturisit bărbatul pentru today.com. Declicul a plecat de la vorbele unui amic apropiat pe care îl admira și care i-a spus că este egoist și că va muri.

„Trebuie să schimbi situația, pentru că, la greutatea ta, ești practic o bombă cu ceas. Ar putea fi oricând și s-a terminat”, își mai amintește Beau Griffin, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Din fericire, bărbatul a luat decizia să se schimbe și a început să nu mai consume deloc băuturi carbogazoase. Într-un timp relativ scurt a realizat că a slăbit enorm, fiind vorba de aproximativ 45 de kilograme.

Beau Griffin, înainte și după ce a slăbit
Beau Griffin, înainte și după ce a slăbit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Beau Griffin, slăbire spectaculoasă

Beau Griffin și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare radicală, mai ales când a văzut că a eliminat primele 45 de kilograme. Ulterior, a început să se documenteze despre chirurgia bariatrică și în 2015 a făcut o operație de îngustare a stomacului.

ADVERTISEMENT

A început să consume porții foarte mici de mâncare și să facă mai multă mișcare. De atunci a reușit să slăbească 204 kilograme, slăbirea fiind una de-a dreptul spectaculoasă. În plus, bărbatul își trăiește viața la intensitate maximă.

Mai mult, americanul susține că are curaj să încerce lucruri noi, cum ar fi să sară cu parașuta sau să călătorească. În urmă cu circa 3 ani a recurs la mai multe intervenții chirurgicale pentru a îndepărta excesul de piele de pe corp.

ADVERTISEMENT