News

A returnat Poliției o borsetă cu 2100 de euro. Bărbatul o găsise pe o stradă din Zărnești

10.07.2020 | 16:16
A returnat Politiei o borseta cu 2100 de euro Barbatul o gasise pe o strada din Zarnesti
ADVERTISEMENT

A returnat Poliției o borsetă cu 2100 de euro. Da, s-a întâmplat în România, deși pare aproape imposibil de crezut. Vorbim despre un bărbat de 48 de ani.

Domiciliat în orașul Zărneşti, judeţul Braşov, acesta a mers la cea mai apropiată secție, acolo unde a predat borseta în care erau documente şi suma de bani.

ADVERTISEMENT

Le-a spus oamenilor legii că a găsit totul pe stradă. Potrivit IPJ Braşov, bărbatul s-a prezentat singur la secție și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

A returnat Poliției o borsetă cu 2100 de euro

În urma verificărilor, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul acesteia, un tânăr de 27 de ani din oraş, care şi-a recuperat astfel bunurile pierdute.

ADVERTISEMENT

Tânărului nu i-a venit să creadă atunci când a fost căutat de polițiști care i-au transmis că cineva i-a restituit borseta în care se aflau banii.

Bărbatul de 48 de ani a fost felicitat de către polițiști pentru spiritul civic desăvârșit de care a dat dovadă. Acesta le-a mulțumit la rândul său oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

„Ziua de 09 iulie 2020 s-a încheiat într-un mod fericit, atât pentru tânărul de 27 ani care și-a recuperat bunurile pierdute, cât și pentru bărbatul de 48 ani, care a fost felicitat de către polițiști.

Astfel de fapte readuc încrederea în ceea ce înseamnă bună-credință, respect față de aproape și reprezintă un exemplu pentru ceilalți cetățeni”, a declarat agent de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT

La final, cei doi au acceptat să facă și o fotografie împreună, chiar în momentul în care bărbatul de 48 de ani i-a dat borseta celui care o pierduse.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: