Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“A știut de schimbări doar când au ieșit pe teren”. Charalambous, doar o marionetă pentru Gigi Becali? “A intervenit și a destabilizat”. Video exclusiv

Elias Charalambous a fost ironizat la FANATIK SUPERLIGA după schimbările din Sepsi - FCSB 1-2. Au fost clar făcute de Gigi Becali și au destabilizat echipa.
04.04.2023 | 11:29
A stiut de schimbari doar cand au iesit pe teren Charalambous doar o marioneta pentru Gigi Becali A intervenit si a destabilizat Video exclusiv
Elias Charalambous a fost foarte fericit la finalul partidei Sepsi - FCSB 1-2. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus pe terenul lui Sepsi, scor 2-1, într-o partidă în care Gigi Becali a pus mai multe probleme decât echipa gazdă. Schimbările au rămas la fel de neinspirate și după venirea lui Elias Charalambous, dovadă clară că tot patronul ia deciziile. Edjouma și Cordea au fost din nou scoși la pauză, iar FCSB a suferit în partea a doua.

Valeriu Răchită, analiză după Sepsi – FCSB 1-2 și prestația modestă a gazdelor: “La pauză s-a echilibrat jocul pentru că a intervenit Gigi Becali

Valeriu Răchită a analizat Sepsi – FCSB 1-2 la FANATIK SUPERLIGA și s-a arătat extrem de dezamăgit de replica gazdelor. În special pe fază de atac, din cauza lipsei de implicare a vârfurilor. Răchită a remarcat că Sepsi a intrat în joc abia după schimbările făcute la pauză de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut și cel mai ușor meci, consider că Sepsi va face figurație în acest play-off. Am văzut o echipă 4-3-3, FCSB-ul, iar Sepsi a fost 4-4-0. Au jucat fără vârfuri, eu nu am văzut două vârfuri, Safranko și Tudorie, să nu aibă nicio fază, în afară de golul anulat.

La pauză s-a echilibrat jocul pentru că a intervenit Gigi, a făcut cele două schimbări care au derutat ansamblul Stelei (n.r. – FCSB). Sepsi și Bergodi nu au pregătit bine acest meci. În minutele de prelungiri să nu ajungi de două ori în careu… Sepsi mi s-a părut o echipă care se mulțumește că a ajuns în play-off și de aici face figurație”, a declarat Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VIDEO

ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită, ironii pentru noul antrenor de la FCSB: “Elias ‘Carambol’ ăsta nu a știut de schimbări decât când a intrat pe teren”

Valeriu Răchită s-a amuzat de declarațiile lui Elias Charalambous, care a încercat să explice raționamentele sale tactice din spatele schimbărilor de la pauză. Analistul FANATIK SUPERLIGA este convins că antrenorul cipriot a aflat de acele schimbări abia după ce a revenit pe teren de la vestiare.

“Probabil că nu i s-a spus lui Charalambous că Edjouma a dat niște declarații contra lui Gigi Becali. Uite că acum nu a dat gol Edjouma în prima repriză, pac schimbat la pauză. Eu cred că Elias ‘Carambol’ ăsta, cum îl cheamă, nu a știut de schimbări decât când a intrat pe teren.

ADVERTISEMENT

Nici nu cunoaște jucătorii. La antrenamente nu i-au dat nici fluier și cronometru. A venit Conceicao și a cerut și el o schimbare, nu i-a dat-o. Cum să vină Elias să facă el schimbările la FCSB. De unde îl știa el pe Edjouma, pe Cordea… să facă două schimbări la pauză”, a mai spus Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCSB, marea câștigătoare a etapei a doua din play-off. S-a apropiat la un singur punct de CFR Cluj și la trei de liderul Farul

FCSB este singura echipă care a câștigat în etapa a doua din play-off și vine la doar 3 puncte de liderul Farul, 33 față de 36 câte au “marinarii”. Mai mult, FCSB s-a apropiat la un singur punct de campioana CFR Cluj, care are 34. Universitatea Craiova, cu 29, și Rapid, cu 28, rămân ceva mai în urmă pentru moment.

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT