Life

A vrut să dea examenul pentru permisul de conducere, dar i-a fost frică că va pica din nou. Planul ireal pus la cale de un bărbat

Planul pus la cale de un bărbat care a picat de mai multe ori examenul pentru permis. Ce a făcut ca să ia examenul, în sfârșit.
19.09.2023 | 20:15
A vrut sa dea examenul pentru permisul de conducere dar ia fost frica ca va pica din nou Planul ireal pus la cale de un barbat
Planul pus la cale de un bărbat care a vrut să dea examenul pentru permisul de conducere. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat a vrut să dea examenul pentru permisul de conducere, dar i-a fost frică. Picase deja în trecut și a vrut să se asigure că nu va mai avea un eșec, din nou.

Planul pus la cale de un bărbat care a vrut să dea examenul pentru permisul de conducere

Un bărbat disperat să își ia permisul de conducere a pus la cale un plan ireal. Bărbatul originar din Ghana, dar care locuiește în Belgia, a vrut neapărat să aibă permisul de conducere.

ADVERTISEMENT

Acesta a picat mereu partea teoretică a examenului și a decis să angajeze o sosie care să susțină examenul în locul său. Totul a început în urmă cu un an, când bărbatul a picat pentru prima dată examenul de teorie.

După 12 luni de frustrări, acesta a decis că este momentul să ia alte soluții pentru a obține permisul de conducere. După ce a picat de 12 ori, a decis că este momentul să trișeze și să caute pe cineva mai bun care să dea examenul în locul său.

ADVERTISEMENT

Cum a început totul. Ce idee i-a venit bărbatului

Acesta a cunoscut la puțin timp un bărbat care îi  semăna foarte mult. Serge, bărbatul care a pus la cale planul, era un imigrant din Ghana.

Julian era un alt imigrant din Congo. Julian reușise să-și obțină deja permisul de conducere, așa că cei doi au pus la care un plan prin care să ia permisul și Serge.

ADVERTISEMENT

Aceștia chiar au pus la cale și unde să fie dat examenul, pentru ca au auzit că în zona belgiană Valonia instructorii erau considerați a fi mai indulgenți.

„Fără vigilența examinatorului, persoana și-ar fi primit permisul de conducere, deși nu este capabilă să conducă pe drumurile noastre”, a spus procurorul despre caz, potrivit OddityCentral.  

ADVERTISEMENT

Acestora nu le-a funcționat deloc planul, pentru că examinatorul și-a dat seama că bărbatul din fața sa nu este același cu cel din poza din legitimație.

Serge acesta este acuzat de fraudă de identitate și riscă să stea în spatele gratiilor dar poate primi o pedeapsă cu suspendare.

În cazul lui Julian, cel care a acceptat să dea examenul în locul său, procurorii au cerut să presteze 200 de ore de muncă în folosul comunității.

ADVERTISEMENT