News

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul rutier din Bragadiru. Andreea doar ce își luase permisul de conducere

Andreea și Augustin sunt tinerii care au murit, noaptea trecută, în accidentul rutier petrecut în Bragadiru. Fata tocmai luase permisul de conducere.
30.06.2023 | 09:42
Cine sunt tinerii care au murit in accidentul rutier din Bragadiru Andreea doar ce isi luase permisul de conducere
Andreea și Augustin sunt tinerii care au murit în accidentul rutier din Bragadiru. Fata tocmai luase permisul de conducere. Sursa foto: Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine sunt tinerii care au murit în accidentul rutier mortal petrecut joi noapte în Bragadiru. Augustin avea 21 de ani, iar Andreea, care tocmai își luase permisul de conducere, doar 19 ani.

Andreea și Augustin sunt tinerii care au murit în accidentul rutier din Bragadiru. Fata tocmai luase permisul de conducere

Cei doi tineri sunt din Ghimpați, județul Giurgiu. Polițiștii spun că fata, aflată la volan, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina ei a lovit parapetul din beton ce separă cele două sensuri de mers.

ADVERTISEMENT

Vehiculul a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, apoi cu gardul unui imobil și magazinul din fața acestuia, după care, acesta s-a răsturnat. Impactul a fost devastator.

Augustin a fost aruncat pe asfalt, la câțiva metri distanță. Tânărul a fost pur și simplu strivit de stâlpul căzut. După impact, fata a ajuns pe bancheta din spate. Nu au mai avut nicio șansă de salvare niciunul dintre ei. Se pare că ei nici nu purtau centura de siguranță.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au urmat clipe terifiante și greu de privit. Au ajuns acolo mai multe rude ale celor doi. Părinții băiatului de doar 21 de ani care şi-a pierdut viața după impact abia mai puteau sta pe picioare de durere.

Ei au rămas cutremurați de cele întâmplate și au avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor. ”Unde e băiatul meu? Unde este?”, a început să strige, disperată, mama lui Augustin.

ADVERTISEMENT

O posibilă cauză a tragediei poate fi și lipsa de experiență a șoferiței. Antena 3 informează că Andreea obținuse permisul de conducere cu puțin timp în urmă, pe 16 iunie.

La mijlocul acestei luni, tânăra scria pe Facebook că se mândrește cu faptul că a trecut cu bine peste proba de oraș a examenului de conducere și îi mulțumea instructorului ei.

ADVERTISEMENT

Și cei care i-au cunoscut sunt șocați de această dramă. ”Doi copii ce au plecat prea devreme dintre noi, Doamne Dumnezeule! Cât de cuminte și respectuos era Augustin! Păcat de tinerețea lor. Putere familiei de a trece peste aceste momente”, a postat un apropiat pe un site de socializare.

ADVERTISEMENT