News

L-a înjunghiat în parcarea unui supermarket. Scene horror în sectorul 3: ”E baltă de sânge”

Momente dramatice în sectorul 3, acolo unde un bărbat a fost înjunghiat sub ochii a zeci de martori.
17.09.2023 | 19:47
La injunghiat in parcarea unui supermarket Scene horror in sectorul 3 E balta de sange
Un bărbat din București a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în parcarea unui supermarket / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut în parcarea unui supermarket din sectorul 3, acolo unde un bărbat de 40 de ani a fost luat cu ambulanța și dus la spital, de urgență, prezentând plăgi înjunghiate.

Polițiștii cred că a fost un conflict spontan

Potrivit martorilor, victima ar fi fost înjunghiată de un alt bărbat, după ce între cei doi s-ar fi iscat un conflict spontan.

ADVERTISEMENT

”La data de 17 septembrie 2023, în jurul orei 13.45, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 13 a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea unui supermarket din Sectorul 3, în urma unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înțepător.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției și un echipaj de prim-ajutor. Victima, a fost transportată la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale suplimentare”, se arată într-un comunicat transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

ADVERTISEMENT

În cauză, cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, și de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Martorii spun că a fost ”foarte mult sânge”

Polițiștii au reușit să-l identifice în timp record pe autorul faptei. Acesta are 37 de ani, și a fost deja condus la secția de poliție, pentru a da declarații.

ADVERTISEMENT

Agresiunea a avut loc sub privirile stupefiate ale trecătorilor. Într-o filmare realizată cu telefonul mobil, în momentul în care victima a fost luată cu ambulanța, mai mulți trecători se aud discutând despre agresiune.

”Când am ieșit era deja baltă de sânge acolo. L-au tăiat bine. E încă sânge dar e pe picoarele lui, e conștient”, a povestit un trecător, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Autorul faptei riscă ani buni de închisoare

Până în acest moment, nu se cunosc motivele care au dus la izbucnirea unui conflict atât de sângeros între cei doi bărbați, și nici dacă aceștia se cunoșteau.

Bărbatul care a comis fapta riscă să-și petreacă ani buni în spatele gratiilor, și cel mai probabil, procurorii vor alege să-l pună sub acuzare pentru infracțiunea de tentativă de omor.

ADVERTISEMENT