News

A vrut să facă o faptă bună și a fost violată. O femeie din Suceava, sechestrată și abuzată în mașină de un coleg

Momente de groază pentru o femeie din județul Suceava. Aceasta a fost violată, în propria mașină, de un coleg de serviciu.
29.09.2023 | 20:33
A vrut sa faca o fapta buna si a fost violata O femeie din Suceava sechestrata si abuzata in masina de un coleg
O femeie din Suceava a fost violată de un coleg. Foto (descriptiv) Unsplash Patrick Schiele
ADVERTISEMENT

O femeie din Suceava a vrut să facă o faptă bună, dar a sfârșit prin a fi sechestrată și violată în propria mașină. Făptașul este un coleg de serviciu, care o rugase să îl ducă acasă după terminarea programului de muncă.

O femeie din Suceava a fost violată de un coleg

Fapta a avut loc în urmă cu două zile, miercuri, 27 septembrie, în jurul orei 01:30. Cei doi lucrau pe ture la aceeași firmă din municipiul Rădăuți. După finalul programului, bărbatul a rugat-o pe colegă să îl ducă acasă, spunând că nu are cu ce să ajungă la locuință.

ADVERTISEMENT

Femeia a acceptat, fără să bănuiască ce avea de gând individul. Astfel, s-au urcat în mașină și au pornit la drum, spunându-i colegului să îi ofere indicații cu privire la traseu, deoarece nu știa unde locuiește.

Viclean, bărbatul a îndrumat-o spre o altă direcție, într-o zonă nepopulată, unde se afla un teren agricol. La un moment dat, i-a spus să oprească mașina. Apoi i-a luat cheile din contact, a blocat ușile mașinii și a obligat-o să întrețină relații sexuale.

ADVERTISEMENT

Individul a apelat la amenințări, femeia fiind nevoită să se conformeze de teamă că i-ar putea face rău. Potrivit presei din Suceava, după ce a violat-o, bărbatul s-a urcat la volanul mașinii, deoarece victima era în stare de șoc.

Însă, în cele din urmă individul a adormit. Femeia și-a făcut curaj și a sunat la Poliție, anunțând ce i s-a întâmplat. La fața locului au ajuns oamenii legii, cei doi fiind găsiți în autoturism. Violatorul a fosr reținut pentru 24 de ore, fiind deschis dosar penal pentru viol și lipsire de libertate.

ADVERTISEMENT

Modelul Andre Bîrleanu a sechestrat și violat o tânără

Un caz aproape tras la indigo a avut loc tot miercuri, 27 septembrie, în Capitală. Modelul internațional Andre Bîrleanu a sechestrat și violat o tânără într-un apartament, după ce a târât-o în liftul imobilului în care locuia.

Victima este o tânără de 22 de ani. Aceasta a reușit să fugă din apartament, a doua zi, direct la Poliția Capitalei, acolo unde l-a denunțat pe cunoscutul model. Bărbatul a fost reținut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

„Femeia ar fi fost obligată să-l urmeze pe bănuit în interiorul unui imobil, iar, mai apoi, ar fi fost agresată fizic și prin constrângere, împotriva voinței sale, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta, în mod repetat”, au transmis, vineri, polițiștii din București.

ADVERTISEMENT
Tags: