News

Modelul internaţional Andre Bîrleanu a fost arestat pentru viol. Acesta a bătut şi sechestrat o tânără, în centrul Capitalei

Tânăra de 22 de ani a fost luată de pe stradă și târâtă de Bîrleanu într-un apartament. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.
29.09.2023 | 16:34
Modelul international Andre Birleanu a fost arestat pentru viol Acesta a batut si sechestrat o tanara in centrul Capitalei
Modelul internaţional Andre Bîrleanu a fost arestat pentru viol. Colaj Fanatik/ Foto Instagram/ Hepta
ADVERTISEMENT

Modelul internaţional Andre Bîrleanu a fost arestat pentru viol. Bărbatul ar fi sechestrat și agresat o tânără de 22 de ani. Fata a fost pur și simplu luată de pe stradă și târâtă într-un apartament, în centrul Capitalei.

Modelul internaţional Andre Bîrleanu, arestat pentru viol

Fapta a avut loc miercuri, 27 septembrie. Chinul la care a fost supusă victima este de nedescris. Potrivit anchetatorilor, aceasta a fost obligată să urce în liftul blocului în care se afla apartamentul. Ajunsă acolo, Bîrleanu a lovit-o cu pumnii și palmele.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost sechestrată, iar apoi obligată să întrețină relații sexuale cu acesta în mod repetat. Chinul a ținut până a doua zi, atunci când fata a reușit să fugă din apartament și să meargă la Poliție.

„Femeia ar fi fost obligată să-l urmeze pe bănuit în interiorul unui imobil, iar, mai apoi, ar fi fost agresată fizic și prin constrângere, împotriva voinței sale, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta, în mod repetat.

ADVERTISEMENT

Astfel, la data de 27 septembrie 2023, în urma punerii în executare a unui mandat de percheziție domiciliară, au fost identificate și ridicate mai multe dispozitive electronice, precum și alte bunuri de interes în cauză.

Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, polițiștii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, față de bărbat fiind emis un ordin de protecție provizoriu”, transmite Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Andre Bîrleanu a fost arestat pentru 30 de zile

Victima a povestit ce a pățit și a depus plângere împotriva lui Andre Bîrleanu. De asemenea, tânăra a ajuns la medicii legiști și potrivit acestora, rănile dobândite în urma agresiunii necesită cel puțin 4 zile de îngriri de specialitate.

Modelul Andre Bîrleanu a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații au decis să fie arestat pentru 30 de zile. El a solicitat să fie plasat în arest la domiciliu sau pus sub control judiciar, însă instanța nu i-a aprobat solicitarea.

ADVERTISEMENT

„Emite mandatul de arestare preventivă nr. 113/UP/2023. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau control judiciar. În baza art. 275 alin.3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, onorariul apărătorului desemnat din oficiu urmând a fi înaintat din fondurile Ministerului Justiţiei”, a anunțat instanța cu privire la cazul modelului internațional.

O fostă iubită l-a acuzat de aceleași fapte

De altfel, Bîrleanu nu este la prima abatere. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a violat și bătut o fostă iubită, în anul 2022. Este vorba despre o tânără din Republica Moldova, model internațional.

Femeia povestea la vremea respectivă că cei doi aveau o relație din anul 2018. În vara lui 2022, Bîrleanu ar fi devenit violent, iar pe 11 august a agresat-o fizic și sexual. Tânăra l-a denunțat la Poliție și a a obţinut un ordin de protecţie împotriva lui.

ADVERTISEMENT
Tags: