News

A vrut să se răzbune pe un bărbat și i-a lovit soția cu mașina. Șoferul era beat și avea permisul suspendat

Un șofer beat a avut un conflict cu un bărbat, apoi i-a lovit soția cu mașina. A fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore.
08.04.2024 | 12:43
A vrut sa se razbune pe un barbat si ia lovit sotia cu masina Soferul era beat si avea permisul suspendat
A vrut să se răzbune pe un bărbat și i-a lovit soția cu mașina. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un șofer, care a avut un conflict cu un alt bărbat, a hotărât să se răzbune pe acesta și i-a lovit soția cu mașina. Imediat după ce a comis fapta, a fugit de la fața locului. A fost prins de polițiști și reținut.

Un șofer beat a lovit intenționat o femeie cu mașina, în Gorj

Incidentul grav s-a produs duminică, în localitatea Țânțăreni, din județul Gorj. Potrivit oamenilor legii, individul de 34 de ani, din Dolj, avusese un conflict cu partenerul de viață al victimei sale.

ADVERTISEMENT

Pentru a se răzbuna, bărbatul a decis să îi lovească intenționat soția cu autoturismul. Totul s-a produs pe drumul comunal DC-50-Florești, în timp ce femeia, în vârstă de 31 de ani, se afla pe stradă.

După ce a fost acroșată, tânăra a fost preluată de un echipaj medical și transportată de urgență la spital. De altfel, polițiștii au fost sesizați cu privire la eveniment. Agenții rutieri au pornit în căutarea bărbatului care fugise de la locul accidentului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

La scurt timp, oamenii legii au dat de urma individului. Mai mult, au constatat că acesta era beat și avea permisul de conducere suspendat. „Bărbatul de 34 de ani a fost identificat la scurt de timp de polițiști. Au stabilit faptul că are dreptul de a conduce suspendat și se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. Sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, a transmis IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT

În urma faptei sale, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Un incident similar s-a petrecut în luna ianuarie, atunci când un șofer Uber a lovit intenționat un biciclist, în București.

Conducătorul auto, în vârstă de 55 de ani, s-a enervat după ce a avut un conflict cu victima cu privire la acordarea de prioritate într-o intersecție. Biciclistul a ajuns la spital, având mai multe leziuni.

ADVERTISEMENT

Șoferul Uber a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. El este cercetat pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, potrivit oamenilor legii.

ADVERTISEMENT