Life

Tatăl lui Abi Talent, reținut de Poliție! Este acuzat de proxenetism și înșelătorie de un milion de lei

Tatăl manelistului Abi Talent a fost reținut de Poliție, bărbatul și concubina lui fiind acuzați de proxenetism și înșelătorie, suma obținută ilegal fiind de un milion de lei.
12.01.2022 | 14:05
Tatal lui Abi Talent retinut de Politie Este acuzat de proxenetism si inselatorie de un milion de lei
Abi Talent are probleme serioase: tatăl lui a fost ridicat pentru proxenetism și înșelătorie Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Buzău au reținut în ieri, pe 11 ianuarie 2022, patru persoane după ce au făcut o serie de percheziții la domiciliile acestora și au ridicat, printre altele, 3 mașini de lux, 24 de telefoane mobile, 21.710 lei, un laptop, 1.310 lire sterline și 850 de euro.

Tatăl lui Abi Talent, ridicat de Poliție

Tatăl lui Abi Talent, Julien Panțic, a fost reținut de Poliția din Buzău, el fiind acuzat că, alături de concubina sa și alte două persoane, s-ar fi ocupat cu proxenetismul, dar ș cu înșelătorii făcute prin metoda ghicitului.

ADVERTISEMENT

Conform comunicatului Poliției Române, tatăl lui Abi Talent ar fi bănuit de proxenetism, înșelătorie și de alte activități care implică violența.

”Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în județul Buzău, la persoane bănuite de proxenetism, lovire sau alte violenţe și înșelăciune, prin metoda ghicitului. 4 persoane au fost reținute”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Ce făcea tatăl lui Abi Talent

Conform autorităților care s-au ocupat de caz, tatăl manelistului Abi Talent și concubina acestuia, alături de alte două persoane ar fi încasat, în ultimii ani, un milion de lei din activități ilegale, motiv pentru care au și fost reținuți.

”Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2022, doi bărbați, din municipiul Buzău, în vârstă de 40 şi 45 de ani, ar fi desfășurat activități de proxenetism, prin înlesnirea și încurajarea practicării prostituției de către tinere, pe teritoriul mai multor state europene, obţinând, în acest fel, foloase materiale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în urma materialului probator administrat, a reieşit că, în perioada 2017-2021, două femei, în vârstă de 47 şi 39 de ani, ar fi înşelat mai multe persoane, prin inducerea în eroare a acestora, cu privire la faptul că ar deține puteri supranaturale, prin care ar putea să rezolve problemele personale ale persoanelor vătămate. Astfel, cele 4 persoane şi-ar fi însuşit, ilegal, foloase patrimoniale estimate la peste 1.000.000 de lei”, susțin autoritățile.

În cursul acestei zile, după ce va expira mandatul de reținere, tatăl lui Abi Talent și ceilalți complici de-ai săi vor apărea în fața magistraților, pentru a se decide dacă vor primi mandate de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, tatăl lui Abi Talent, susține presa locală, este cunoscut în zona Buzului ca fiind un bărbat care a mai avut probleme cu legea, iar manelistul chiar se lăuda, la un moment dat, cu ce a învățat el acasă în materie de ”șmecherie”.

Abi Talent, fenomen Youtube

Abi Talent a devenit celebru încă de acum doi ani după ce melodiile manelistului au reușit să cucerească topurile Youtube românești. Mai mult, scandalul uriaș în care a fost implicat puștiul care pe atunci avea doar 18 ani, cu Alex Velea l-a făcut să devină mult mai vizibil.

Abi Talent se lăuda, la un moment dat, că încasează pentru fiecare concert de-al său minimum 3.000 de euro, iar banii câștigați din Youtube se ridică la nivelul unor sume care depășesc, lunar, 10.000 de dolari.

ADVERTISEMENT