Life

Abi Talent, implicat într-un nou scandal de proporții. E vorba de bani grei la mijloc

26.01.2021 | 14:25
Abi Talent implicat intrun nou scandal de proportii E vorba de bani grei la mijloc
Abi Talent versus Lu-K Beats. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Abi Talent este implicat într-un nou scandal, iar de data asta nu e vorba despre meciurile de ping-pong pe care le are în mediul virtual cu diferite vedete, ci despre niște bani pe care cineva îi datorează lui.

Trapperul l-a pus pe tatăl său să îl sune pe fostul producător muzical și să îi ceară banii pe care trebuia să îi primească de mai multă vreme, iar asta a dus la amenințări serioase din partea tânărului.

ADVERTISEMENT

Abi și-a amintit că nici acum nu a primit banii de la prima lui melodie, produsă în urmă cu doi ani de Lu-K Beats, la acea vreme fiind un necunoscut în showbiz.

Abi Talent, scandal de proporții din cauza banilor

Piesa „Abilli”, căci așa se numește mărul discordiei, are peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar Abi nu a văzut un sfanț din tot profltul pe care melodia l-a făcut, acuzându-l direct pe Lu-k Beats că l-a furat. Cântărețul și-a luat întăriri în acest scandal și este protejat acum de tatăl său și i-a dat un ultimatum producătorului muzical.

ADVERTISEMENT

„Femeia asta de Lu-K se dă ocupat încontinuu cu proiecte, are el de făcut nu știu ce chestii… Bă, nu vezi că n-ai succes cu absolut nimic din tot ceea ce faci tu, că pur și simplu sunt bani pierduți aiurea în tot ce faci?

Răspunde-mi pe WhatsApp. Nu e o amenințare asta, e un avertisment. O să te sune și tata și o să te sune mai multă lume, ca să-mi dai banii b…le. Ai înțeles? Vorbeai și de sus cu mine, b… care ești”, a spus revoltat trapperul.

ADVERTISEMENT

„Știu tot ce faci, știu fetele pe care le chemi la studio”

„Amuly (n.r.: celălalt cântăreț implicat în proiect), săracul, nu-ți zice nimic, că tu i-ai semnat pe toți la sărăcia aia de… (casă de discuri, n.r.). I-ai semnat pe toți și pe tine nu te-ai semnat.

Și credeai că eu nu știu asta. Bă, eu știu și ce mănânci, ești h…? Știu tot ce faci, știu fetele pe care le chemai la studio (…). Răspunde-mi, că mai zic!”, a continuat trapperul.

ADVERTISEMENT