Sport

Absență de ultimă oră înainte de FCSB – Sepsi: „Are gripă!”

Absență importantă înaintea duelului FCSB - Sepsi. Unul dintre jucătorii de bază ai echipei nu va fi pe foaia de joc pentru meciul de pe Arena Națională.
10.02.2024 | 17:35
Absenta de ultima ora inainte de FCSB  Sepsi Are gripa
Absență importantă înainte de FCSB - Sepsi. Jucătorul a acuzat probleme de sănătate. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să profite de duelul direct dintre CFR Cluj și Rapid și să-și consolideze poziția în fotoliul de lider. „Roș-albaștriii” au nevoie de o victorie cu Sepsi duminică, ora 20:45, în etapa a 25-a din SuperLiga. Ambele formații se confruntă cu absențe importante.

Absență de ultimă oră înainte de FCSB – Sepsi: „Are gripă!”

Bernd Storck, antrenorul german care a preluat banca celor de la Sepsi la finalul anului trecut, va da piept pentru prima oară cu FCSB. Tehnicianul în vârstă de 61 de ani a prefațat duelul de pe Arena Națională și vrea să se întoarcă la Sf. Gheorghe cu toate punctele.

ADVERTISEMENT

Totodată, Bernd Storck a anunțat că Marius Ștefănescu are gripă și nu va juca împotriva „roș-albaștrilor”. De asemenea, covăsnenii nu îl au la dispoziție nici pe Gabriel Debeljuh. Ștefănescu a ratat și partida cu Universitatea Craiova, fiind suspendat. „Poate lucrurile vor fi mai interesante cu FCSB, liderul din campionat. În acest joc nu avem nimic de pierdut.

Cred că cei de la FCSB fac o treabă foarte bună, în ultimele șase jocuri, au patru victorii și două remize. Joacă foarte compact în defensivă, iar în ofensivă sunt cei mai buni în acest moment, dar, desigur, fiecare echipă poate câștiga împotriva lor.

ADVERTISEMENT

„Este păcat că nu avem toți jucătorii, dar avem un lot bun”

Ne-am antrenat bine. Primele două antrenamente au fost dificile, dar acum jucătorii sunt pozitivi. Vom da totul în acest joc pentru a obține cele trei puncte. Avem câțiva jucători accidentați. Debeljuh nu poate juca, Varga, Ștefănescu are gripă. Este păcat că nu avem toți jucătorii, dar avem un lot bun, sunt alți jucători care pot face un joc foarte bun.

Va fi un joc interesant, vor fi două echipe care vor să joace fotbal, vom juca pe un stadion foarte frumos. Vrem să jucăm foarte bine din primul minut, pentru a păstra egalitatea pe tabelă. Dacă e posibil, ne vom crea și ocazii de gol. Trebuie să vedem ce putem face în 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Nu (n.r. nu a fost dificil să își motiveze jucătorii), când joci împotriva liderului, le-am spus că nu avem nimic de pierdut. Avem doar de câștigat, mă aștept la un joc bun, nu mergem până la București să le facem cadou punctele. Vrem să luăm puncte, avem obiective, vrem să fim în play-off”, a declarat Bernd Storck, la conferința de presă premergătoare meciului.

FCSB, fără Adrian Șut și Octavian Popescu

Nici FCSB nu are toți jucătorii la dispoziție. Adrian Șut este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Mijlocașul a fost avertizat în a doua repriză a meciului cu Farul (1-1). De cealaltă parte, Mihai Stoica a anunțat că Octavian Popescu acuză dureri la gleznă și nu s-a mai antrenat.

ADVERTISEMENT

În schimb, tandemul Charalambous – Pintilii se va putea baza pe Florinel Coman, care a scăpat de răceală. Totodată, Nana Antwi este pregătit să debuteze în tricoul „roș-albastru”. Fundașul dreapta va fi în premieră pe foaia de joc la FCSB contra lui Sepsi.

ADVERTISEMENT
Tags: